SZTÁRDZSÚSZ

Cáfolták a híreket Gesztesi Károly újratemetéséről: „Még csak gondolatban sem merült ez föl”

Árulják Gesztesi Károly házát, de nem tervez a család elköltözni Budakalászról. Mindig a színészóriás közelében szeretnének lenni.
  • Szerző: Ripost

Mint ahogyan a is szemlézte: egy évvel Gesztesi Károly temetése után rokonai újra szeretnék temetni a színészt, és „Budakalásznál sokkal méltóbb nyughelyet találni a számára”.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Németh Sándor, lelkész a Blikknek azt is elmondta, ő és a gyülekezete minden támogatást szeretne megadni ehhez, és az újratemetés és a síremlék elkészítésének költségeihez is hozzájárulna.

A Borsnak a színész fia, Márkó elárulta, hogy a Gesztesi villát valóban árulják, de nagy valószínűséggel továbbra is Budakalászon marad a család.

„A családtagjaim közül senki sem beszélt ilyesmiről, még csak gondolatban sem merült ez föl. A házat el kell adni és áruljuk is, de nem tervezünk a városból elmenni, és így apu mindig a közelünkben lesz” – mondta a színész fia.

Fotó: Ripost/ Markovics Gábor

A fiúból lett családfő igyekszik mindent teljesíteni, amit az édesapja szeretett volna, továbbra is a legjobb testvérek Mátéval, Dáviddal, Pankával és Áronnal, és azt is elárulta, hol szeretett volna nyugodni tragikus hirtelenséggel elhunyt édesapja.

További részletek holnap a Borsban, ahol Gesztesi Márkó azt is elárulja, mit szólt a család édesapja kihantolásának híréhez!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?