SZTÁRDZSÚSZ

Cáfolja az alaptalan pletykákat Vajna Timi sógora

Sokszor bántják azzal Palácsik Lillát és férjét, Tamást, hogy Andy Vajna özvegye, Timi pénzeli őket.
  • Szerző: BDF

Kölcsönt vett fel Vajna Timi húga! Palácsik Lilla és férje, Visváder Tamás is csak állami támogatással tudnak lakást venni. A fiatal házaspárt gyakran bántják azzal, hogy biztosan Andy Vajna egyetlen örököse, Vajna Timi pénzeli őket, de ez nem igaz.

Fotó: Ripost

„Mindig megkapjuk az emberektől, hogy nekünk könnyű, mert Lilla nővérének, Timinek van pénze, és biztos ő tömi a zsebünket, de ez nem igaz! Egyáltalán nem vagyunk eleresztve anyagilag, sőt, a karantén alatt kétszer is meg kellett gondolnunk, hogy mit engedhetünk meg magunknak” – mondta a Bors-nak Visváder Tamás, aki olyannyira megelégelte az alaptalan vádakat, hogy a minap az egyik rajongójának még a bankszámlakivonatát is elküldte, amin feketén-fehéren szerepelt, hogy mennyi pénz van a kártyáján.

„Nem keresünk milliókat! Nekünk is pont úgy kell gürizni a pénzért, mint bárki másnak. Spórolunk, ahol tudunk, mert a havi 200–250 ezer forintos keresetből mi sem váltjuk meg a világot. Lilla a nyolcadik hónapban jár, nyilván ő már nem bír annyit dolgozni, mint korábban, és nem is engedném, úgyhogy igyekszem minél többet vállalni” – magyarázta Vajna Timi sógora, aki hozzátette, jelenleg egy saját otthonra spórolnak.

„Lillával úgy döntöttünk, hogy elköltözünk, és a Balaton környékén veszünk egy sajátot, amire már az állami támogatást is felvettük.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?