SZTÁRDZSÚSZ

Bűntudat gyötri kisbabája miatt Csobot Adélt

A 21 éves énekesnő a Sztárban sztár alatt jelentette be terhességét, de emiatt nem vett vissza a tempóból. Azonban most úgy érzi, nem koncentrált eléggé a születendő gyerekére, ezért bûntudata van.
  • Szerző: MF

A 21 éves Csobot Adél terhessége mindenkit váratlanul ért, ugyanis Istenes Bencével se veled, se nélküled kapcsolatban éltek. Így érthetően rengeteg kérdés merült fel az emberekben a születendő baba kapcsán, de Adél a Sztárban sztár alatt nem volt hajlandó várandósságáról beszélni.

Most viszont végre megnyílt. Azt mondja, így utólag már belátja, voltak pillanatok, amikor nem a születendő gyermeke volt a legfontosabb, hanem az, hogy jól teljesítsen a TV2 sikerműsorában.

"Hallgatom eleget, hogy foglalkoznék inkább vele, mint hogy összevissza ugrálok a tévében... És annak ellenére, hogy tudom, maximálisan vigyázok rá, tényleg bekúszik időként a bűntudat, hogy sokkal inkább rá kellene koncentrálnom. Amíg tartott a műsor, amint volt egy percem, belebújtam a babakönyvembe, lapozgattam, mint egy megszállott. De csak most jön majd el az ideje, hogy úgy igazán figyeljek rá"

- vallotta be teljesen őszintén a Nők Lapjának.

 

#ezvalamiisteni

Szerző: Csobot Adél2015. december 11.

A teljes igazság azonban az, hogy az egykori x-faktoros  most sem tud majd csak a babára koncentrálni, ugyanis a naptára tele van fellépésekkel. Addig nem is akar visszavenni a tempóból, amíg lelkileg és fizikailag bírja a hajtást.  Marad tehát a bűntudat és a néha rátörő lelkiismeret-furdalás.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?