SZTÁRDZSÚSZ

Bud Spencer fia elárulta: ő sem úszta meg a pofonokat

Giuseppe igazán jó fiú volt és szinte sosem hozta ki a sodrából legendás édesapját. Szinte!
  • Szerző: Buster

Az idén elhunyt „nagy verekedő” két dologról volt igazán híres. Egyrészt hatalmas pofonjairól, másrészt feneketlen bendőjéről. A kamerán kívüli életébe azonban csak ez utóbbit ültette át.

Bud Spencerről fia, Giuseppe mesélt a Sláger FM 103.9 reggeli adásában, ahol dj Dominique vendége volt. A beszélgetés apropója ugyan a november 29-ei szimfonikus koncert volt, ahol a színész filmjeiben elhangzó dalok csendülnek majd fel. A gálaestre meghívást kapott a Giuseppe és Terence Hill is és persze a zeneszerző páros tagjai is.

"Giuseppe pont olyan nyugodt és szimpatikus ember lett, mint az édesapja, aki csak a filmvásznon verekedett. A fia elmondta, hogy Bud soha, egyetlen egyszer sem emelt kezet senkire forgatáson kívül, bár egy eset azért eszébe jutott, amikor neki suhintott oda a nagy „pofonosztó”. Valami rosszat tett gyermekkorában és Bud a lábára sózott oda egyet, nevelő jelleggel.

Giuseppe állítja, ma is érzi az ütés gyengéd erejét…

– mesélte a %%- nak dj Dominique, aki több érdekességet is megtudott a színészóriásról.  

"Bud amennyire nem verekedett, annyira szerette a hasát, így nem csak a kamerák előtt falt hatalmas adagokat.  A kedvence a paradicsomos tészta volt. Bárhol is járt a világban, mindenhol ezt kereste. Hiába kínálták jobbnál jobb ételekkel, mást nem igen evett” – mondja a dj, aki rákérdezett arra is, milyen volt producerként dolgozni Bud Spencerrel.

"Giuseppe elmesélte, hogy az utolsó tizenöt évben gyakran dolgozott együtt az édesapjával, mint producer, és olyankor nem igazán tudott érvényesülni a kvázi főnök-beosztott-felállás. Bud ugyanis nagyon markánsan képviselte saját elképzeléseit és rendre bele is szólt a dolgok menetébe” – árulta el a Sláger FM 103.9 műsorvezetője.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?