SZTÁRDZSÚSZ

Brutális, mit művel a konditeremben Tóth Vera

Az Instagramra feltöltött fotók és videók alapján az énekesnő az egyik legkeményebb edzéstípussal formálja a testét.
  • Szerző: Doris

Tóth Vera legalább heti 3-4 órát tölt a konditeremben! Hiába fogyott 3 évvel ezelőtti gyomor-bypass műtétje után 50 kilót, még mindig nem volt teljesen elégedett az alakjával és bőre feszességével.

Ezért felkeresett egy személyi edzőt, Reginát, aki cseppet sem kíméli Verát. Az Instagramra feltöltött fotók és videók alapján az énekesnő az egyik legkeményebb edzés típussal formálja a testét. Ez nem más, mint a spártai harcos módszer, aminek már a nevében is benne van, hogy mennyire kíméletlen. Ahelyett, hogy súlyzókat emelgetne, Vera a saját testét használja súlyként, köteleket rángat, egy speciális labdán egyensúlyozik, és akár 700 kalóriát is eléget 50 perc alatt. Ám ehhez alaposan meg kell izzadnia!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Még szerencse, hogy nagyon jól kijön a személyi edzőjével.

"Sok személyi edzőm volt már, de egy idő után mindegyiket otthagytam. Regina az első, aki lelkileg is támogat és megért engem. Mintha a pszichológusom lenne. Hetente háromszor-négyszer járok hozzá"- árulta el Vera egy Instagramra feltöltött élő videóban.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Az énekesnő egyébként rendszeresen tudósít a kíméletlen edzésről. A rajongók amellett, hogy roppant büszkék rá, nem tagadják, hogy sokszor már a videó végignézésétől is elfáradnak. Vera vélhetően azért is veszi ennyire komolyan a mozgást, mert nemrég összejött egy igen sármos bor- és gasztrotanácsadóval, Zoltánnal, és érhető, hogy nagyon szeretne tetszeni neki.

 

 

 

 

 

 

És ezeket olvastad már?