SZTÁRDZSÚSZ

Brutális családi vita: Megalázták a nagybeteg zenész feleségét

Veszekedésbe torkollt a zenész Facebook-oldalán a feleség posztja. Enikő törölni akarja az oldalt, ez ellen sokan tiltakoznak.
  • Szerző: BDF

Lerch István felesége, Enikő nem akarja, hogy a rajongók értesüljenek férje aktuális hogylétéről, ezért úgy döntött, hogy törli a Facebookról a zenész hivatalos oldalát.

A döntése elképesztő indulatokat kavart. Nemcsak  a rajongók, de a családtagok is felháborodtak.

István két unokatestvére nem hagyhatta szó nélkül a feleség, Enikő álláspontját. „ Szégyelld magadat, Enikő. Õ is ezt szeretné vajon? Teljesen elzárva mindenkitől, aki szereti és tiszteli őt? Döbbenet! Kit takar vajon a „család”? Ölelünk, István, szeretettel, sikerülni fog.”  

A történet itt nem ér véget, a rajongók legnagyobb döbbenetére igencsak elharapódzott a családi vita.

„A"szerető feleség" már több éve súlyos depresszióval, pánikbetegséggel és erős alkoholos függőségben "múlatta" munkanélküli napjait!

- tálalt ki a családtag.

Ez utóbbi megjegyzésre a feleség az undorító és a mocskos szavakat is felhasználva küldte melegebb éghajlatra István rokonait. Az oldal egyelőre még aktív, nem tudni, hogy Enikő valóban letörli-e férje rajongói oldalát, vagy sem. De az sem kizárt, hogy végül meggondolta magát.

A V’Moto –Rock 63 éves billentyűsét januárban szállították kórházba, azóta pedig márciusban újabb agyvérzésen esett át. Pontos információkat nem tudni az állapotáról. Korábban a feleség, Enikő a %%-nak mondta el, ennek oka az, hogy nagybeteg férje nem szeretné, ha az állapotáról szólnának a hírek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?