SZTÁRDZSÚSZ

Botrány, teljes káosz alakult ki Terence Hill budapesti látogatásán

Joggal háborognak a rajongók a szervezés miatt! Sokan közös panasztételt sürgetnek!
  • Szerző: Doris

Felemás szájízzel hagyták el a rajongók a Corvin mozit Terence Hill csütörtök esti látogatása után, hiszen hatalmas volt a káosz. Erről persze nem a veterán sztár tehet, ő fáradtan is kitartóan dedikált és pacsizott a közönséggel.

Óriási tömeg, fejetlenség és jelentős csúszás a programban – ez csak néhány olyan bosszantó baki Terence Hill budapesti látogatásából, ami miatt joggal zúgolódtak a színész rajongói a Corvin moziban és a SYMA csarnokban, később pedig a közösségi oldalakon. A hivatalos program szerint Hill híveit este hét órára várták a budapesti Corvin mozi elé, de már fél órával a Nevem: Thomas című film kezdése előtt akkora volt a tömeg, hogy egy gyufaszálat sem lehetett leejteni. Terence Hill vörös szőnyeges bevonulására nyolc óra előtt valamivel lehetett számítani. Itt még nem is csúszott különösebb hiba a gépezetbe, Hill jó néhány aláírást kiosztott, és bár közös képet nem nagyon lehetett vele készíteni – szemproblémái miatt a vaku is tilos volt – derekasan állta a sarat 79 évesen is.

A Korda teremben 8 órára kiírt vetítés azonban már bő félórát csúszott.

Szándékosan félrevezették a rajongókat?

Bár a Corvin mozinál közös szelfi készítésére legfeljebb a VIP-szektort élvező magyar hírességeknek volt lehetősége, a SYMA csarnoknál összegyűlt rajongók az akár 5000 forintos jegyár kifizetése után joggal bíztak a közös fotóban, annál is inkább, mivel az esemény exkluzív közönségtalálkozónak lett meghirdetve. A valóság azonban egész más volt. Egy csalódott rajongó Facebook-bejegyzése szerint már a kapunyitás is 2 órát késett, 6 óra helyett csak este 8 órakor engedték be, de nem az volt a legnagyobb baj!

„Megértem, hogy Terence Hill nem szeretett volna képeket készíteni és aláírásokat osztogatni, de a szervezők ezt előre gondolhatták volna, hogy közel 80 évesen este 11-kor már fáradt lesz! A programokat későn írták ki, változtatták és még azt sem tartották be! Debrecen mellől rohantunk a SYMA csarnokba 18:00-ra, hisz akkorra ígérték a kapunyitást! 20:00-kor engedtek be minket. A koncert is csúszott!
Felejthetetlen élmény volt így is, de ez csak a zenekar, Ujréti László és Terence Hill érdeme! Ugyan 2x3-4000 Ft már nem vigasztal, de akár a belépők árának egy részét is vissza lehetne kérni, hogy ne kedvükre húzzák le az embereket!”
– panaszolta a Facebookon a vidékről felutazó férfi, és nem ő volt az egyetlen háborgó.

Közös panasztételt fontolgatnak Hill hívei

A Bud Spencer és Terence Hill rajongói csoportok mellett a szervező Romis Mozi Facebook-oldalát is valóságos negatív kommentcunami árasztotta el. Hiszen egy korábbi bejegyzésben dedikálást ígértek a SYMA-ban várakozó tömegnek, amiből végül semmi sem lett. Hill egy néhány perces beszéd után hamar távozott a backstage-en át, a biztonsági őrök gyűrűjében villámgyorsan beült az elsötétített ablakú, fekete kisbuszba, és elhagyta a helyszínt. Bár ez talán nem saját döntés volt, a rajongók ott maradtak csalódottan, tollakkal és üres papírokkal, amiket senki nem írt alá.

„Kiváló pénzlehúzós este volt. Többet ilyen premiert ne szervezzetek.”

„Tegnap még lehetett az oldalon véleményezni, ma már csak én látom úgy, hogy nem lehet? Gondolom nem véletlen.”

„Kedves Romis mozi! Én nem szoktam az elégedetlenkedők közé tartozni, de véleményem szerint a kritika fontos mindenki számára. Csak gratulálni tudok az igénytelen és botrányos szervezéshez. Mi is nagy várakozással vettük meg a mozijegyeket. Megnéztük a filmet és gondoltuk lesz még időnk a 22.30-as közönségtalálkozóig, hiszen a közös fotózkodás és dedikálás be lett ígérve. Csalódottan tapasztaltam, hogy a beígért dedikálás, valamint a közös fotózkodás sem jött létre. A SYMA csarnokba érve is káosz uralkodott.”

Ilyen és ehhez hasonló, elégedetlenkedő hozzászólások árasztották el a szervező Facebook-oldalát, a rajongók közül pedig többen azt tervezik, hogy közösen tesznek panaszt a történtek miatt. Annak ellenére, hogy már túl késő.

Aki lemaradt, az kimaradt

Rossz hír a rajongóknak, hogy Terence Hill pénteken töltötte utolsó napját Budapesten, ami a Nevem: Thomas című film promóciós körútjának utolsó állomása. A 79 éves színész a hétvégét már újra Olaszországban tölti, így azoknak, akiknek csütörtökön nem sikerült aláírást vagy közös fotót készíteniük, elszállt minden esélyük. Annál is inkább, mert Hill ezelőtt 8 éve járt Budapesten így egyáltalán nem számít gyakori vendégnek hazánkban. Bár sokaknak így is óriási élmény volt a találkozás, pontosabb és precízebb szervezéssel még felejthetetlenebbé lehetett volna tenni a várva várt, és jó előre beharangozott eseményt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?