SZTÁRDZSÚSZ

Botrány lett a 47 éves sztáranyuka topless fotójából

Valósággal nekiestek a rajongók a dívának, aki legfrissebb címlapfotóján karcsúbb, mint valaha! A kritikusok szerint azonban a dögös képnek semmi köze a valósághoz.
  • Szerző: Doris

Mariah Carey lapos hassal és nádszálvékony derékkal pózol a Paper Magazine legfrissebb számának címlapján. Első látásra egyértelmű, hogy a 47 éves énekesnő csúcsformában van és egyáltalán nincsenek súlyproblémái.

A rajongók és a kritikusok azonban máshogy látják, így a kétgyermekes díva egy pillanat alatt durva támadások céltáblájává vált. A többség szerint ugyanis Mariah alaposan kiretusáltatta a szexi címlapfotót, a valóságban egyáltalán nem ilyen a teste. A legfrissebb koncertképeit elnézve tényleg kikerekedett egy kicsit, ám a plusz kilók még jól is állnak neki és semmi szüksége nem lenne arra, hogy különleges effektek segítségével vékonyítson magán.

Egyes rajongók azt tanácsolták neki, hogy ha képtelen elfogadni az alakját, akkor azonnal keressen fel egy edzőtermet. Carey azonban egyáltalán nem foglalkozik az őt kritizálókkal, hiszen fiatal kedvese, Bryan Tanaka így is odavan érte.

És ezeket olvastad már?