SZTÁRDZSÚSZ

Botrány: hazugsággal vádolják és csalónak nevezik Kapócs Zsókát!

Hatalmas harc robbant ki a színésznő által kitett Facebook-poszt miatt, amiben segítséget kért egy megkötözött lábú, magára hagyott éhező ló számára. A gyömrői állatvédők perrel fenyegetik.
  • Szerző: Ripost

Rudit, a lovat mindenki meg akarja menteni. Mégis háborúskodás robbant ki körülötte... A botrány Kapócs Zsóka, a Csillagszem Alapítvány szóvivőjének Facebook-posztja körül robbant ki. Zsóka szeretné megmenteni és örökbe fogadni a pacit, eközben mégis hazugsággal vádolják és perrel fenyegetik a gyömrői állatvédők - írta meg a Bors..

A színésznőt azért támadja a Gyömrői Kutyamentsvár alapítvány, mert Zsóka a Csillagszem számlaszámára gyűjtött pénzt a megmentett pacinak, miközben a ló náluk van. A színésznő nagyon durva sértéseket kapott, miközben csak jót akar, és továbbra is szeretné örökbe fogadni Rudit. Zsókát nagyon bántják a támadások.

"Zsóka a mi szóvivőnk, és mindenkit beperelek, aki megsértette a becsületét" – szögezi le a Csillagszem Állatvédelmi Alapítvány igazgatója, Soós Attila. – „A számlaszámunkon összegyűlt 31 ezer forintot átadjuk a ló műtétjét végző intézetnek. Zsóka jó szándékához kétség nem fér. Éppen ő ösztönzött, hogy mindent te­gyünk meg érte, ajánljuk fel, amit csak tudunk. Nálunk 14 hektáron rohangálhatna, több lovas istállónk van. De semmilyen segítséget nem fogadtak el tő­lünk. Zsóka tiszta érzelmű, hogy lehet így megbántani?"

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?