SZTÁRDZSÚSZ

Botrány: Angelina ördögi tervet szőtt Jennifer Aniston ellen!

Újabb durva dolgok derültek ki a 12 év után szakító sztáranyukáról! Úgy tûnik, mégsem olyan ártatlan és szent, amilyennek sokan gondolták...
  • Szerző: Doris

Egyre botrányosabb a 12 év után szakító hollywoodi álompár válása! Egy neve elhallgatását kérő informátor a RadarOnline-nak tálalt ki Angelina Jolie újabb aljas húzásáról.

A hatgyermekes anyuka Brad Pitt exfeleségét, Jennifer Anistont akarta a bíróság elé rángatni, hogy tegyen vallomást a színész alkoholproblémáiról és kicsapongó életviteléről.

"Ez egyáltalán nem volt szép Angelinától! Úgy tűnik, mindent megtesz, hogy elvegye Pittől a gyerekeket. Még meg is fenyegette Anistont, hogy  azt mondja a tárgyaláson, amit ő hallani akar"

- árulta el a bennfentes.

Anistonnak persze esze ágában sem volt még jobban belekeveredni a bonyolódó Brangelina-ügybe, épp elég volt neki, hogy a címlapokra került, amikor exférje bejelentette, hogy válik.

Egy ideiglenes paktum értelmében Pitt egyelőre látogathatja gyerekeit, igaz, csak egy harmadik fél - például egy pszichológus - jelenlétében. Ám ez a megállapodás csak október végéig tart, amíg el nem kezdődik a válóper.

És ezeket olvastad már?