SZTÁRDZSÚSZ

Bosszúból került prostioldalra a magyar tévésztár

Az egykori valóságshow-szereplő, Szendrey Gina kellemetlen helyzetbe került! Felkerültek képei egy svájci prostituálthirdető oldalra...Gina bosszúra gyanakszik.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

Az egykori valóságshow-szereplő a svájci oldalon található, prostituáltakat hirdető adatlapja adatlapján Candy néven árulja a bájait és sok extrát is vállal, írja a Blikk. A lap megkeresésére a párjával Szentendrén élő nő tagadja a vádakat, és állítja, bosszúról lehet szó.

"Az egész ügy hátterében a bosszú áll. Párom korábbi barátnője pécézett ki magának engem. Svájcban dolgozik, és őt tett fel engem erre az oldalra. A felhasznált képek egy többéves fotósorozat darabjai. Ez már onnan is egyértelmű, hogy az oldalon még szőke hajam van, pedig már egy ideje barnára váltottam. Teljesen nyilvánvaló a szándéka, hogy be akar sározni engem" - mondta el a valóságshow-szereplő. 

Gina azt állítja, hogy a volt párja is megfenyegette azóta, mióta felkerültek a képek az oldalra. A lány, állítása szerint, többször kap kéretlen üzeneteket és telefonhívásokat is. Gina azt fontolgatja, hogy rendőrséghez fordul, hiszen a fotók miatt gyakran hívják fel, hogy igénybe vennék szolgáltatásait. 

Gina korábban saját maga mondta el egy interjúban, hogy amerikai katonáknak árulta el a testét...

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?