SZTÁRDZSÚSZ

Börtönt követelnek a magyar sztárok teknőst agyonütő nőre

A fiatal nő egy kockakövet dobott a vétlen állatra.
  • Szerző: Doris

Óriási népharag zúdult arra a fiatal nőre - aki ki tudja milyen indíttatásból - csütörtökön kockakővel ütött agyon egy görög teknőst a Budapesti Állatkertben.

Az ütéstől a teknős olyan súlyosan megsérült, hogy az állatot el kellett altatni. A szörnyű esetről felvételt készített az intézmény biztonsági kamerája, a nőt pedig azóta megtalálta a rendőrség. A brutális állatkínzás a magyar sztároknál is kiverte a biztosítékot, többen is börtönt követelnek az egy pillanat alatt közellenséggé vált nőre.

Kelemen Anna volt az első, aki összefogást sürgetett, hogy megtalálják a tettest.

"Általában nem ragadnak el az indulatok és igyekszem megőrizni a hidegvéremet. A híreket is ugyanígy hallgatom, hiszen a negatív hír mindig hír és hallgattassék meg a másik fél is.... de nem most!
Azt gondolom, ha ez a hír így igaz, ahogyan itt olvasom, akkor nem érdekel és nem akarom megérteni azt a nőt(?).... keressük meg együtt!
Részemről szemet szemért"
- fogalmazott Annácska a Facebookon.

Harsányi Levente az Instagramon tette közzé az állatgyilkos fotóját, és reméli, hogy a nő letöltendő börtönbüntetést kap.

"Ez a zöld ruhás vert halálra egy teknőst az állatkertben! Aki felismeri látja jelezze, hogy megkapja méltó büntetését, ami akár 3 év szabadságvesztéssel is járhat. Remélem ez egyszer ez valós letöltendő lesz" - írta.

Schobert Norbi szerint a nőnek legközelebb inkább egy oroszlánnal kéne megvívnia egy ugyanakkora kockakővel.

"Ez a nő szereti a harcot! Adjunk lehetőséget neki! Még egy macskakövet a kezébe és menjen az oroszlánketrecbe" - mondta az üzletember, teljesen jogosan.

Árpa Attila sem tudta szó nélkül hagyni a brutalitást.

"Õt kéne elkapni, bár attól tartok nem magyar, az öltözködése alapján legalábbis külföldinek tűnik. Súlyosan megbüntetném az ilyen kegyetlen embereket" - háborgott a színész-producer.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így lesz tökéletes a linzertészta
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?