SZTÁRDZSÚSZ

Ez a magyar sztár feléli a vagyonát a járvány miatt

Egy bonyolult szívműtét és mintegy öthétnyi kóma után két év alatt szedte össze magát Boros Lajos.
  • Szerző: Ripost

Boros Lajos alighogy visszatért az éterbe és a színpadra, a járványveszély újra szobafogságba kényszerítette.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Lassan feloldják a szigorú óvintézkedéseket, de én azután sem merek majd tömegbe menni„ – vallotta be Boros, aki a Dumaszínház berkein belül önálló zenés stand up műsorából hármat tudott megtartani, aztán jött a karantén. Pedig jól jött Lajosnak a gázsi, mert a sok kezelés, a gyógyszer, a diéta felemésztette anyagi tartalékait.

„Nemcsak anyagilag, hanem a lelkemnek is jót tett a színpad, a közönség szeretete, hogy újra a kezembe fogtam a gitárt. A felépülésem része volt, hogy naponta órákat sétáltam, gyógytornáztam, de most se séta, se kedves gyógytornász” – magyarázta a Blikknek Boros, aki pontosan tudja, hogy nagyon kell vigyáznia magára.

Boros korábban elárulta, hogy nyugdíja alig több mint 110 ezer forint, ám amikor jól keresett, tartalékolt egy keveset.

„Amikor fogyni kezdett a pénzem, eladtam az autómat, majd fél éve a veresegyházi telkünktől is megváltam. Az ára jól jött, kitart egy ideig, de nem sokáig húz ki a bajból. Nem szeretnék panaszkodni, igyekszem megoldani a gondjaimat, eddig sikerült. Most például azt találtam ki, hogy a kórházi élményeimből írt műsoromat kiegészítem a karantén élményeivel, és a lakásom előtti bérházi folyosóról, egy belépőjegynél olcsóbb, jelképes összegért élő műsorokat adok azoknak, akik csatlakoznak a Gegek a gangról nevű csoportomhoz„ – meséli.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?