SZTÁRDZSÚSZ

Elsírta magát Borbély Alexandra, miután pozitív lett a koronavírustesztje

Borbély Alexandra titkolta, hogy megfertőződött a koronavírussal.
  • Szerző: szbd

Borbély Alexandra eltitkolta, hogy átesett a koronavíruson. A Jászai Mari-díjas színésznő bevallotta, hogy elsírta magát, amikor pozitív lett a koronavírustesztje.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Borbély Alexandra

Borbély Alexandra is átesett a koronavírus-fertőzésen (Fotó: Ripost)

„Nem akartam beszélni róla. Azért is, mert a színházban derült ki. Mondhatni megmentettem egy előadást, vagyis inkább a kollégáimat, akik benne voltak. Egész nap valami fura volt, furcsán fájt a fejem” – emlékezett vissza Borbély Alexandra, akit aznap reggel le is teszteltek, ám az eredményt csak másnap kapta volna meg, így felkereste az orvosát, aki újra letesztelte.

„Úgy éreztem, hogy mivel este Othello, és csókolózom benne, gondoltam, hogy nem lehet viccelni. Felhívtam a színház orvosát, aki mondta, hogy jön megnézni a feleségével az előadást, és így előtte fél 7-kor letesztelt. Pozitív lett. Amikor megtudtam, elkezdtem sírni. Megijedtem, hogy mi lesz, vajon hogyan reagálok majd? Aztán szépen hazagyalogoltam, és bezárkóztam” – számolt be a történtekről a színésznő a LifeTV-n futó Ébredj velünk című műsorban, aki hozzátette, hogy szerencsére súlyos tünetei nem voltak, de nagyon fáradtnak érezte magát.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?