SZTÁRDZSÚSZ

Borbás Marcsi elárulta, mi taszítja őt a mai celebekben

Borbás Marcsi féltve őrzi a privát szféráját, és nem is érti, más ismert emberek miért nem igénylik azt, hogy megtartsanak maguknak némi intimitást.
címkék:
  • Szerző: ripost

Mély és messzemenőkig őszinte interjút adott Rónai Egonnak Borbás Marcsi. A műsorvezetővel készült beszélgetést a nézők az ATV Húzós című műsorának szombat esti adásában láthatják a nézők.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Borbás Marcsi beszélt a hivatásáról, az elmúlt egy évről, de arról is, miért nem tárja a nyilvánosság elé a magánéletét.

Borbás Marcsi nem teregeti ki a magánéletét

Borbás Marcsi nem teregeti ki a magánéletét
Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Az amúgy fel sem merült benned, hogy örökbe fogadj?” - kérdezte Rónai Egon.

„De... Aztán nem valósult meg, ez van. Az egész helyzet rossz, és éppen ezért nem szeretek erről beszélni. Azt gondolom, az ember hiába közszereplő, vannak olyan gyászai, nagy betegségei vagy örömei, amelyek csakis a sajátjai és nem tartozik senki másra. Én nem értek azzal egyet, hogy valaki leszedet egy szemölcsöt, és az összes címlapon az megy utána, hogy túlélte a rákot. Ezek számomra nem szimpatikus dolgok. Ezek szerint neki semmi nem kell, ami csak az övé és a családjáé az életéből? Nekem szükségem van ilyesmire. Nyilván az én életem sem mindig fenékig tejfel és mosolygás, csak azt gondolom, hogy nem az a feladatom, hogy még mélyebbre húzzam az embereket. Alapvetően optimista és pozitív ember vagyok, megpróbálok segíteni azzal, hogy ezt sugárzom a külvilág felé is. Most kezdjem el mondani, hogy nekem az elmúlt években mennyi tragédia volt az életemben? Mindenkinek volt, ez az enyém, kész” – fogalmazott Borbás Marcsi.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legjobb töltött káposzta receptek
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?