SZTÁRDZSÚSZ

Falási rohamoktól szenved Borbás Marcsi, változtatott az életén

A műsorvezető mostanra kitapasztalta, hogyan működik a szervezete, és mit kell ennie ahhoz, hogy ne szaladjanak fel rá a pluszkilók.
  • Szerző: ripost

Ha nem vigyáz, könnyen falásrohamok törhetnek Borbás Marcsira. A műsorvezető a saját weboldalán, az egy.hu-n osztotta meg a tapasztalatait, amit a Bors szúrt ki.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Az első, hogy nem szabad nagy reggelit csapnom, mert két óra múlva olyan agresszív éhség lesz úrrá rajtam, hogy ami az utamba esik, azt felfalom. Ugyanez igaz a reggeli szénhidrátfogyasztásomra is, tehát nem ehetek – még mértékkel sem! – lekváros vagy mézes kalácsot, de még zabkását sem. A második fontos tapasztalatom, hogy akkor fogyok a legkönnyebben, ha nem napi ötször, hanem 4–6 óránként eszem. A harmadik, hogy nem szabad monodiétáznom, mert néhány nap után kinyitom a hű­tőt, és összevissza eszem mindent. A negyedik, hogy diéta alatt is jóízű ételeket kell ennem, mert ugyanúgy járok, mint a monodiétával. Tehát a reggeli legyen zsírokban gazdag, lehet tojás is, az ebéd bármi (persze nem 5 fánk, fél kiló kenyér stb.), a vacsora pedig zömében zöldség és fehérje„ – mesélte az 51 éves tévés.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?