SZTÁRDZSÚSZ

Megható vallomást tett Bodrogi Gyula: nélküle nem nagyon tudnék élni

Elkezdődött egy újabb színházi évad, a nemzet színésze rengeteg darabban játszik.
  • Szerző: BDF

Bodrogi Gyula fiatalokat meghazudtolóan dolgozik. Ősszel a József Attila Színházban és a Nemzeti Színházban is több darabban láthatja a közönség. A nemzet színésze a -nak elmondta, a dereka még mindig nem a legjobb, de ettől függetlenül gőzerővel készül az új évadra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Megvagyok, köszönöm. Igaz, a derekam még mindig fáj, de elfogadtam, hogy most már így élem le az életemet” – kezdte nevetve a -nak Bodrogi, aki augusztus végén egyébként már színpadra is állt.

Fotó: Sulyok László

„Szezonkezdés van, jön az új évad. A József Attila Színházban és a Nemzeti Színházban is lesznek előadásaim. Az utóbbival már voltunk Nyíregyházán a Vidor fesztiválon, ott játszottunk. Engem az évadban októberben láthat először a közönség a Nemzetiben” – folytatta a 85 éves színész, aki gyakran elfárad, de idős kora ellenére is alig várja, hogy színpadra léphessen.

„Nélküle már nem nagyon tudnék élni” – mondta el lapunknak a nemzet színésze, aki azt is bevallotta, bár sokszor sok mindent elfelejt, de a szövegekre még álmából felébresztve is kiválóan emlékszik.

És ezeket olvastad már?