SZTÁRDZSÚSZ

Bodrogi Gyula: Itt az igazság Törőcsik Mari állapotáról

A Nemzet Színésze a Ripostnak beszélt volt felesége aktuális hogylétéről.
  • Szerző: BDF

Állandó ápolói felügyeletet igényel Törőcsik Mari, aki jelenleg is velemi otthonában pihen – árulta el a -nak Bodrogi Gyula. Amint lapunk is megírta, az elmúlt időszakban sok probléma volt Törőcsik egészségével, több alkalommal is kórházban kezelték.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

Legutóbb márciusban kellett bevinni a szombathelyi Markusovszky kórházba, mert nehezen tudott enni és tágítani kellett a nyelőcsövén. De, mint lapunk kiderítette, az orvosok folyamatosan vizsgálják a Nemzet Színészét, aki havonta jár rutinvizsgálatokra. A kezelések ideje alatt pedig néhány napra be is kell feküdnie az intézményébe.

A legendás művésznő volt férjével, Bodrogi Gyulával egy sajtótájékoztatón találkoztunk, aki a nak elmondta az igazságot Törőcsik aktuális állapotáról. „Nemrég beszéltem vele, de tervezem is a napokban, hogy újra rácsörgök” – kezdte a -nak Bodrogi.

„Amikor legutóbb beszéltem Marival, rekedt hangon azt mondta, hogy javulgat az állapota. De ezt sajnos soha nem lehet nála pontosan tudni” – folytatta a Nemzet Színésze, aki ezzel arra utalt, hogy vannak időszakok, amikor jobban érzi magát, és van, amikor kifejezetten rosszul van.

„Az a baj, hogy mindig csak javulgat” – mondta szűkszavúan Bodrogi, aki bízik abban, hogy egykori feleségének teljesülhet az álma, és lesz még alkalma újra színpadra állni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?