SZTÁRDZSÚSZ

Bikiniben bukott le: Gömbölyödik a 42 éves sztár pocakja

A színésznő várandósságáról már többször is pletykáltak, bizonyító erejû fotó azonban még nem készült róla. Egészen mostanáig!
  • Szerző: Doris

Eva Longoria várandósságáról már több vad pletyka is szárnyra kapott, amióta a színésznő tavaly hozzáment José Bastónhoz. Bizonyító erejű fotók azonban eddig nem készültek a Született feleségek egykori sztárjáról. A görögországi vakációján készült bikinis képek láttán viszont majdnem teljesen biztos, hogy Eva 42 évesen végre anya lesz.

A világsztár épp Paros szigetén pihen 49 éves férjével. A rajongók szerint a pár vakációjának különös oka van, Baston és Longoria azt ünneplik, hogy a színésznő végre anyai örömök elé néz. Bár a 42 éves sztár még nem reagált a várandósságáról szóló híresztelésekre, bikinis fotói láttán eléggé egyértelmű, hogy teljesül élete legnagyobb álma, és hamarosan a karjában tarthatja első gyermekét. A Született feleségek egykori sztárja eddig megpróbálta elviccelni a bébipletykákat, általában azzal érvelt, hogy túl sok sajtot evett, és mivel laktózérzékeny, felpuffadt a hasa.

A legfrissebb fürdőruhás fotóján viszont már akkora a pocakja, hogy azt nehezen tudná kimagyarázni.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?