SZTÁRDZSÚSZ

Betelt a pohár: fontos döntést hozott Tóth Vera

A Sztárban Sztár meg egy kicsi zsûritagja másoknak szeretne segíteni.
  • Szerző: bdf

Felrobbant az internet Tóth Vera fotójától! Az énekesnő bugyiban és pizsamafelsőben fotózta le magát, megmutatva, milyen a hasa a fogyás után.

"Miért raktam ki ezt a fotót? Azokért a lányokért, fiúkért, akik nap mint nap művi, a természetességtől távol álló képeket kényszerülnek látni a világhálón, értük, akik ettől rosszul érzik magukat, akiknek emiatt elveszett az önbizalmuk. Én most megosztom a tökéletlenségemet, a béna, sittes pizsimben" – olvasható a Sztárban Sztár +1 kicsi zsűritagjának bejegyzésében, aki úgy gondolja, sokan „kozmetikázzák” a képeiket.

"Már a harmadik barátnőm mesélte, hogy azért törölte magát az Instagramról, mert elege lett abból, hogy azt látja, mindenki milyen tipi-topi, tökéletes, akkor vagy jó, ha jó vagy mindenben.

Na, ez az, amiből nekem is elegem lett! Ezek a sokszor nem létező emberek a megfelelési kényszert erősítik másokban

– mondta, és fotójával megmutatta, hogy a hatalmas fogyása után sem tökéletes rajta minden.

 

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

"Vagyok annyira tapasztalt és érett ember, hogy kijelenthetek bizonyos dolgokat. Már jócskán megcsapkodott az élet, így tudok miből meríteni. Az éneklés mellett van egy társadalmi szerepvállalásom is, és jólesik, ha segíthetek. Ha ezért a testemet kell feláldoznom, ám legyen! Hadd rakjak ki én is képet a testemről, ne csak az, akinek megadta az Isten a tökéletes alakot, vagy van energiája mindennap az edzőteremben kezdeni! Egyébként amióta belekezdtem a fogyásba, rengeteg levelet kapok olyanoktól, akik tanácsot kérnek tőlem. Akinek meg esetleg baja van velem és a fotómmal, az nem az én emberem, ne nézze az oldalamat, ne hallgassa a dalaimat, mert nem fogja érteni" – jelentette ki a Lokálnak határozottan Vera.

Az énekesnő nap mint nap dolgozik azon, hogy megtartsa jelenlegi formáját, de szeretné még leadni néhány kilót.

Van még mit formálni magamon. Jó lenne még tíz kilótól megszabadulni, de most az a nagy kihívás, hogy ezt a állapotot meg tudjam tartani.

"Teszek is érte nap mint nap.A gyomor-bypassműtétem miatt hiába érzek éhséget, egyszerre nem tudok sokat enni, ezért naponta öt-hat alkalommal étkezem, de csak tenyérnyi adagokat. Van, hogy így is majd éhen halok, de hát ez van" – vallotta be Vera, aki azt is hozzátette, volt és lesz is még néhány plasztikai műtétje, amelyek segítségével megszabadul a felesleges, megereszkedett bőrtől.

A Megasztár első győztese nagyon sok pozitív változást észlel az életmódváltásnak köszönhetően.

"Sokkal több munkám van azóta, hogy lefogytam. Többet is tudok vállalni, mert jobban bírom szuflával. Az emberek észrevették, hogy megnyíltam. Igazából boldog vagyok, van egy szuper családom, nagyon jó baráti köröm, szeretem a munkám, egyedül már csak egy pasi hiányzik az életemből. Kapok leveleket, észreveszem, hogy jobban felfigyelnek rám, megdicsérnek, de én a személyes varázsban hiszek. Még nem is érzem magam késznek egy kapcsolatra. Bár néha felmerül bennem, hogy milyen jó lenne egy lurkó, de még nincs itt az ideje. Előbb a testemet kell még formálnom, utána jöhet a család."

És ezeket olvastad már?