SZTÁRDZSÚSZ

Betelt a pohár Cicciolinánál, ismét beperli az olasz parlamentet

Staller Ilona nem riad vissza semmitől, ha igazságtalanságot érez. Elhatározta, másodszor is pert indít az olasz parlament ellen!
  • Szerző: Doris

Staller Ilona, azaz Cicciolina anyagi helyzete 2018 májusában vált aggasztóvá, amikor az olasz parlament egy új törvény értelmében megvonta tőle havi 2000 eurós életjáradékát, amit azért kapott, mert 1987 és 1991 között parlamenti képviselő volt a Radikális Párt színeiben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Rómában élő magyar pornódíva először 2019 májusában indított pert az olasz parlament ellen, ám akkor hiába harcolt, nem járt eredménnyel. Ahelyett, hogy feladta volna, most ismét elhatározta, hogy szembeszáll az igazságtalansággal.

„Megtudtam, hogy negyven volt parlamenti képviselő esetében felfüggesztik az életjáradék-megvonást. Állítólag azért, mert ők nagyon nehéz körülmények élnek, vagy éppen betegek. Ezért most azt mondják, hogy nekik joguk van az anyagi segítséghez. Én viszont úgy gondolom, vagy mindenkinek meg kell kapnia az életjáradékot, vagy senkinek” – közölte a -tal Cicciolina, aki nemrég a rendőrséggel is összetűzésbe került, ugyanis drogot találtak Ludwig nevű fiának római lakásán.

Cicciolina most szintén kérvényezte a járadék megvonásának felfüggesztését, meg is bízta ügyvédjét, Luca Di Carlót, hogy ha kell, tegye meg a szükséges jogi lépéseket.

„Ez egész egyszerűen diszkrimináció. Az eredeti terv az volt, hogy eltöröljék az összes létező előjogot, ám ehelyett újakat hoztak létre. Ilona a végsőkig harcolni fog az igazáért, én pedig biztos vagyok benne, hogy a végén jelentős kártérítést kapunk” – jelentette ki Di Carlo.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?