SZTÁRDZSÚSZ

Beszóltak a netezők: Nem hagyta magát Kulcsár Edina

Kulcsár Edina nem tud és nem is akar mindenkinek megfelelni.
  • Szerző: Ripost

Első gyermekes anyukaként minden újdonságnak számít Kulcsár Edinának, így érthető, hogy még nem tudja, hogy kell egyszerre takarítani, gyereket nevelni, főzni és dolgozni.

Edina azonban köztudottan maximalista, így törekszik arra, hogy minden olajozottan működjön, ehhez pedig komoly szervezésre van szüksége. Egy biztos, számára most az az első, hogy a lassan hét hónapos kisfia elégedett, boldog kisbaba legyen. Az interneten is sokan kíváncsiak a modellre, követői szeretik, ha megosztja velük a tapasztalatait, és sokam segítenek is neki.

Legutóbb épp egy cseppmentes cumisüveget keresett Medoxnak, de amit megvett nem bizonyult jónak. Egy rövid videóban meg is mutatta a rajongóknak, hogy a cseppmentes üvegcséből kifolyik a folyadék. A videón azonban látszódott, hogy Edina konyhájában nincs makulátlan rend, amire egy netező egyből lecsapott.

"Azért az kemény, hogy ilyen rendetlen nő vagy" – valaki ezt az üzenetet küldte Edinának, aki nem vette zokon a beszólást, viszont a %%-nak elmondta, mit gondol erről.

Ha szeretnéd megtudni, mit válaszolt Edina, olvasd el a %% pénteki lapszámában!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?