SZTÁRDZSÚSZ

Berki gyanúsítottat csinált Puzsérból

Az izomceleb bíróság elé citálta egykori politikai ellenfelét, aki többször is nyilvánosan sértegette őt.
  • Szerző: Buster

Puzsér Róbertet napjában többször is be lehetne perelni ezért vagy azért, hiszen a nyilvános kommunikációja szinte másról sem szól, mint hogy sarat dobál gyakorlatilag bárkire, aki nem tetszik neki.

EZEKET OLVASTAD MÁR?


MTI/Kovács Attila

A legtöbben mosollyal az arcukon tűrik a sértéseit, hiszen tisztában vannak Puzsér személyiségével. De néha akad, akinél betelik a pohár.Most például Berki Krisztián unt rá a folyamatos, ellene irányuló Puzsér-hisztire.

Fotó: Facebook

„A mai napon Puzsér Róbert vádlott lett! Ahogy Ő szokta mondani az eljárás alá vont személyekről, egy bűnöző! Egy olyan valaki, aki a tekintetemet kerülve, maszkban és kinyúlt pólójában idegesen matatott a papírjaival, miközben a bírónő ismertette a jogait! Vádlott lett egy olyan ügyben, amit Ő kreált magának kizárólag azért, mert tehetség hiányában hosszú ideje azzal keresi a kenyerét, hogy más embereket és azok szeretteit (nőket, gyerekeket, édesanyákat, édesapákat) személyükben igyekszik megalázni! A mai napon elkezdődött valami, és ha rajtam múlik, nemsokára be is fog fejeződni!”

- posztolta Krisztián az első tárgyalást követően.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?