SZTÁRDZSÚSZ

Hihetetlen, mit műveltek a konyhában Berki Krisztiánék

Berki Krisztián és várandós felesége, Mazsi nemrég a mindmegette.hu stúdiójában vendégeskedett. A szerelmesek nemcsak nézelődni vagy kóstolgatni érkeztek, fakanalat ragadtak, hogy elkészítsenek egy isteni és kissé rendhagyó brassóit.
  • Szerző: Doris

Berki Krisztián a rá jellemző magabiztossággal mozgott a konyhában, a mindmegette.hu stúdiójában, annak ellenére, hogy otthon a főzés inkább a felesége dolga.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hihetetlen, mit műveltek a konyhában Berki Krisztiánék

Fotó: Markovics Gábor

Mazsi, akiről nemrég derült ki, hogy kislányt hord a szíve alatt, a Borsnak elárulta, hogyan változott meg az étvágya és az ételekhez való hozzáállása, amióta a pici megfogant.

„Egy dolgot jelzett a pici, amikor megérkezett a pocakomba. Mégpedig azt, hogy a kínai erős-savanyú levest annyira nem szereti, mint én. Bár én nagyon kívántam, az elkövetkező kilenc hónapban, illetve addig, amíg szoptatok, biztos, hogy hanyagolni fogom. A csípős ételeket eddig is imádtam, most viszont még inkább, a ketchupból is csípőset veszek” – mesélte mosolyogva a Borsnak Mazsi, akinek szerencsére egyáltalán nem voltak rosszullétei, az édességet pedig cseppet sem kívánta.

Hihetetlen, mit műveltek a konyhában Berki Krisztiánék

Fotó: Markovics Gábor

Bár az vitathatatlan, hogy Berki Krisztián minden élethelyzetben, így a konyhában is magabiztos, a mindmegette.hu stúdiójába feleségén kívül egy profi barátjával, a mesterszakács Csizmadia Norberttel érkezett, hogy tényleg tökéletes legyen az a brassói!

„Norbi azért van itt, mert soha senki munkáját nem veszem el, és aki jobb nálam, azt elismerem, megköszönöm és hálás vagyok neki. A Berkikre mindig Norbi főz! Én voltam az, aki ezt az egész ételt összeraktam, az én fejemből pattant ki az ötlet, elhoztam Norbit, elhoztam a feleségemet és itt vagyok én. Mindig én teszem fel az i-re a pontot” – szögezte le a konyhában sem utolsó izomceleb, akinek az étvágyával sem volt probléma a forgatáson.

Hihetetlen, mit műveltek a konyhában Berki Krisztiánék

Fotó: Markovics Gábor

Berkiék brassóija hamar el is készült, és bizony nagyon ínycsiklandozó látványt nyújtott a tányéron. Nem volt más hátra, mint a kóstolás. Nos, Berki ekkor sem hazudtolta meg magát.

Fotó: Markovics Gábor

„Minden a nőkért van, mindent a nőkért teszünk, még a főzést is. Bizonyára mindenki tudja, hogy a nők nagyon jók a konyhában, nagyon jól kiszolgálnak minket, de az i-re mi tesszük fel a pontot, mint séfek. Még egy fontos dolog van, méghozzá a kóstolás. Hiszen a királyok is előkóstoltatnak” – mondta Berki, majd Mazsi szájába adta az első falatot.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?