SZTÁRDZSÚSZ

Berki annyira bunkó gyereke anyjával, hogy az hihetetlen!

A TV2 izomcelebje egy több ezer oldalas szerződést íratott meg ügyvédjével, aminek tartalmán nemcsak párja, Pamela, de te is meglepődsz majd.
  • Szerző: MMB.

Berki Krisztián nemcsak énekhangjával, hanem pofátlan húzásaival is rendszeresen sokkolja az országot, így sokan nem is értik, szerelme hogyan tudja elviselni őt. A celebpáros kapcsolata azonban láthatóan minden nehézséget kibír, sőt, már az esküvőt is nagy erőkkel tervezgetik.

Ám a házassági szerződésük korántsem a megszokott dolgokat tartalmazza, hiszen az leginkább Pamela súlyára van kihegyezve.

Ebben benne van, hogy a Krisztián hűséget fogad, nem csalhat meg téged, de ennek sajnos a nagy része a te súlyodról és testtömegindexedről szól.

"Ez egy elfogadható indok a részéről, és te is jobban éreznéd magad" - jelentette ki az Édes Élet videójában Berki ügyvédje, amire Pamela természetesen igencsak rácsodálkozott.

Igazából az ő szerelme attól függ, hogy mit mutat a mérleg, amikor ráállok? Na, ne hülyéskedj!

"És mi van akkor, ha én nem teljesítem azt a kilogramm mennyiséget, amire neki szüksége van " - tette fel a jogos kérdést a celebhölgy, aki ha nem tartja be párja elvárásait, akkor az egész szerződés - így a hűségeskü is - semmisé válik. Pamela érthető módon ezen nagyon felhúzta magát.

Én is fogok fizetni egy ügyvédnek, és össze lehet szépen veszni. Nem értek veletek egyet, de én itt nagyon kevés vagyok kettőtökkel szemben

- háborgott a csinos anyuka, aki nyilvánvalóan nem hagyja annyiban ezt a dolgot.

 

És ezeket olvastad már?