SZTÁRDZSÚSZ

Beismerte, elvonási tünetek gyötrik a legendás magyar énekest

Október 28-án tölti be a hetvenet Charlie, aki 55 éve van a színpadon, és bár sok pénzt keresett, súlyos árat fizetett érte.
  • Szerző: BDF

Sokan talán nem tudják, hogy hazánk egyik legnépszerűbb énekese, Horváth Charlie is egykor külföldre ment dolgozni, pénzt kellett keresnie, hogy eltartsa a családját.

Járt az afrikai Szudánban, ahol éppen polgárháború dúlt, utána Skandinávia, Japán, Spanyolország, Svájc és Amerika következett.

Körbezenéltem a fél világot, miközben a feleségem, Katika és a fiam itthon voltak.

"Ki-kijöttek hozzám látogatóba, és mivel sok pénzt kerestem, mindent megvettem nekik, amit csak akartak, de az nem ugyanaz, mint amikor az ember együtt él a családjával. És nem csupán ők hiányoztak. Akkor még éltek a szüleim, a két testvérem is, egyszóval hiányzott az egész família” – emlékezett vissza a Storynak Charlie, aki aztán hazajött, hogy bebizonyítsa, itthon is sikeres lehet.

„Ötvenöt éve vagyok a színpadon, mindig zsúfolásig telt nézőterek előtt játszom, de a fiammal és az unokámmal mi lesz?

Magamra már nem gondolok, mondjuk szeretnék még tíz évig élni, énekelni, nem betegségben, hanem egészségben.

"Szeretném megérni, hogy a kisunokám gimnazista lesz, többre nem vágyom” – mondta a legendás énekes, aki rajongásig imádja az unokáját.

Ha egy napig nem látom, elvonási tüneteim vannak.

"Én különben nem nagypapa, hanem apa vagyok. A fiam, Ákoska első tizennégy évét külföldön töltöttem, alig láthattam őt. Az unokámnál szeretnék mindent pótolni.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?