SZTÁRDZSÚSZ

Beckhamék kispályás csórók a fiuk új apósához képest

Brooklyn Beckham leendő felesége nemcsak gyönyörű, hanem dúsgazdag is. A két család egyesülése gazdasági szempontból is nagy dolog lesz.
  • Szerző: The_M

A hétvégén jelentette be Brooklyn Beckham, hogy megkérte barátnője kezét, aki igent is mondott. A legidősebb Beckham-gyerek tavaly októberben ismerkedett meg Nicola Peltz modellel, és a karanténidőszakban annyira megerősödött a szerelmük, hogy minél hamarabb össze is akarnak házasodni. Jövőre tervezik az esküvőt, amiből mindjárt kettő is lesz, egy Angliában, egy Amerikában. A két lagzira nagyjából másfél milliárd forintnyi összeget szánnak, ami egyik családnak sem lesz túl megterhelő.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Two weeks ago I asked my soulmate to marry me and she said yes xx I am the luckiest man in the world. I promise to be the best husband and the best daddy one day ❤️ I love you baby xx

David és Victoria Beckham összvagyona még az egykori énekesnő pénztemetőnek bizonyuló divatcége ellenére is több mint 145 milliárd forint. De ők még szinte szegénynek is számítanak a fiuk leendő apósa mellett. Nelson Peltz ugyanis eddig több mint 511 milliárd forintnyi vagyont halmozott fel. Az üzleti érzékéről ismert befektető akár a Beckham-divatbirodalomba is invesztálhat, amivel még nagyobbá nőhetnek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?