SZTÁRDZSÚSZ

„Gabi, kérlek fejezd be”- Baukó Évának már elege van Tóth Gabiból

Baukó Éva ismét őszintén elmondta a véleményét, és Tóth Gabinak is üzent.
  • Szerző: ripost

Már régóta megy az adok-kapok Tóth Gabi és Baukó Éva között. Többször is üzentek egymásnak a közösségi-oldalaikon, olyankor valóságos kommentháború dúlt a bejegyzések alatt. Ennek kapcsán fejtette ki újra a véleményét Éva. Nos, most sem tett lakatot a szájára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Nagyon kedveltem Tóth Gabit annak idején, sőt egy rettentően szimpatikus, életvidám csajszinak tartottam, de három éve azt vettem észre rajta, hogy nem tudom, mi történt vele, de annyira unszimpatikussá vált számomra. Édesanya lett, és most mindenkinek megmondja, hogy ő ősanya, mindenbe beleszól, holott ő nem ilyen életet élt” – magyarázta a Budapest Eye online műsorának vendége, Éva, aki szerint Gabi „too much”.

„Túl sok, nagyon a képünkbe tolják. Gabinak is túl sok ideje van, nem tesz jót neki ez a pandémia, nem tesz jót, hogy nem tud énekelni. Gabi, kérlek fejezd be, én is leszállok rólad, csak most már fejezzük be” – zárta végül a témát Éva, aki azt is elmondta, mit gondol a Tóth Gabi és Tóth Andi közti konfliktusról.

„Én az Andinak adok igazat. Gabinak a reakciója az magyarázkodás. Hagyjuk már, hogy ő azt mondja, hogy a rajongók kérték, hogy szóljon rá az Andira az életvitele miatt. Gabikám, nem vagy az anyja, hogy neked kelljen szólni. Miért kellene neked szólni, egy fiatal csaj. Nem vagy a testvére sem” – vágta oda Baukó.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?