SZTÁRDZSÚSZ

Bármire képesek: Reklámokban hódítanak a magyar sztárok

Van az a pénz, amiért az embernek "korpásodik a haja" - ez a legendás mondás Prokopp Dóra mûsorvezetőtől származik.
  • Szerző: Angie

Nem riadnak vissza a celebek, furcsa reklámokban vállalnak szerepet. A spermaszám növelőtől a prosztata gyógyszeren át akár még melltartóval a fejükön is képesek jó pénzért egy reklámban szerepelni.

Ha megfizetik, miért is ne? Ráadásul ők is csak emberek, hasonló problémákkal, mint bárki más, noha valljuk be, néha furcsa látni, vagy hallani egy híres színészt ilyen helyzetben. Vagy lehet, hogy ez is csak egy szerep?

Kasszás Erzsi, azaz Balázs Andi után Bach Szilvia is boltvezetőnek állt, táncolva, énekelve igyekszik még több vásárlót szerezni a híres üzletláncnak. Hozzá csatlakozott nemrég Ganxta Zolee is, a gengszterrap magyarországi nagykövete, aki felettébb különös látványt nyújt a reklámban, és valljuk be hagy némi kivetnivalót maga után a rappelése is.  

Gesztesi Károly már nem volt ennyire merész, az arcát nem adta a reklámhoz, de kellemes orgánumával járult hozzá, a prosztata problémákkal küzdő férfitársai jobblétéhez.

Szintén a hazai üzletlánc reklámjában tűnik fel Mészáros Árpás Zsolt is, az Operettszínház sztárja, aki konkrétan női fehérneműkkel a fején énekelve buzdította vásárlásra a tévénézőket.

Kucsera Gábor tűnik jelenleg a leghitelesebb reklámarcnak, hiszen úgy reklámoz spermaszám növelő tablettát, hogy közben, felesége Tápai Szabina, második gyermekükkel várandós.

Nagy Feró soha nem játssza meg magát, minden estre nagyot néztünk, amikor sörszállító munkásként rohangált városszerte, hogy mindenkihez időben eljuttassa a komló alapú nedűt.

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?