SZTÁRDZSÚSZ

Bármikor drog- és alkoholtesztre kötelezhetik Brad Pittet!

Angelina Jolie igazán kegyetlen szerződést tolt férje orra elé, aki szó nélkül alá is írta - hogy cserébe láthassa gyermekeit...
  • Szerző: Ripost

Akár enyhülésként is felfoghatnánk, hogy Angelina Jolie szerződésbe foglalta Brad Pitt láthatási jogait, valójában éppen hogy szorított a fogáson.  Kemény feltételeket szabott férjének arra a háromhetes időtartamra, amíg nem veszi kezdetét a válóperük. A TMZ részleteket is közölt a szerződésből.

Jolie úgy döntött, engedélyezi férjének hat gyermekük láthatását, de a kicsik egyetlen percre sem maradhatnak egyedül az apjukkal. A válás megkezdéséig hátralévő három hétben csak úgy találkozhatnak, ha jelen van egy pszichológus vagy egy gyermekvédelmi szakember. Ráadásul a szerződésben azt is kikötötték, hogy ez idő alatt Brad Pitt bármikor köteles alávetni magát drog- és alkoholtesztnek, melynek pozitív eredménye esetén a szerződés azonnal semmisnek tekintendő. Ugyanakkor Angelina kijelentette, hogy amennyiben a gyermekvédelem vádat emelne férje ellen, ő nem tanúskodik majd, mert nem szeretné tönkretenni Pittet.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mákos guba egyszerűen
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?