SZTÁRDZSÚSZ

„Szerintem fizettek a családomnak, hogy kikészítsenek” – Élő adásban tálalt ki Bárdosi Sándor

Bárdosi Sándor imádja a gyerekeit, de nem tagadja, picit örül, hogy a kicsik végre kiszabadulhattak a karanténból, és újra járnak óvodába.
  • Szerző: ripost

Bárdosi Sándorékat is megviselte az elmúlt időszak, amikor gyerekeik is végig otthon voltak. Viccesen meg is jegyezte, habár a szerződést nem látta, meggyőződése, hogy családjának fizettek azért, hogy őt kikészítsék.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bevallotta, picit megkönnyebbült, hogy gyerekei újra óvodába járhatnak

Bevallotta, picit megkönnyebbült, hogy gyerekei újra óvodába járhatnak (Fotó: LifeTV)

Mivel április 19-én, hétfőn nyithattak az óvodák és az általános iskolák is, így Bárdosi reggel már vitte is a kicsiket az oviba. Ahogyan az Ébredj velünk! műsorvezetője, Ábel Anita fogalmazott: úgy tűnik, mintha kicsit megkönnyebült volna a családapa.

„Igen, örülök, ez az első napunk. Nekem meggyőződésem, hogy az elmúlt hetekben a családomnak fizetett valaki azért, hogy engem kikészítsenek. Biztos! Ugyan nem láttam a szerződést, de szerintem nekik ezért fizettek. A gyerekek mindent csináltak, és pont ez volt a baj. Napi szinten pankráció van, és én szeretem a pankrációt, de mindig azért nem jó” – fogalmazott az olimpiai ezüstérmes birkózó.

„Imádom őket, de inkább már kimentem a garázsba rendet rakni, amit soha nem csináltam” – magyarázta nevetve Bárdosi.

A sportoló azt is elmondta, hogy feleségével átestek a koronavírus-fertőzésen, de szerencsére enyhébb tünetekkel vészelték át a betegséget.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?