SZTÁRDZSÚSZ

„Egyszerre sírtam és nevettem„ – Bangó Margit megható vallomást tett

A Kossuth-díjas énekesnő hatalmas ígéretet tett rajongóinak.
  • Szerző: Ripost

Bangó Margit is megkapta a koronavírus elleni oltást. A Kossuth-díjas előadóművész nehéz időszakon van túl: eltemette imádott testvérét, de nem zuhant magába. Tudja, hogy igazi “ősanyaként” kell helyt állnia a családjában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost / Markovics Gábor

Meg kell fékezni a járványt!

„Fájdalmas volt elbúcsúzni a testvéremtől. Minden nap mentem hozzá, főztem neki, igyekeztem minden lelki támogatást megadni számára. Nehéz időszakon vagyok túl, és bár megkaptam az első oltást, a másodikat pedig május elején fogom, változatlanul nagyon vigyázok magamra, és a családom is rám. Mindenkinek a legnagyobb szeretettel üzenem, hogy akinek kedves a szerettei és a saját élete, oltassa be magát! Csakis így fékezhetjük meg ezt a borzalmas járványt!„ – jelentette ki a Metropolnak Bangó Margit.

Kortalan művészet

A cigányzene koronázott királynője az elmúlt másfél évben kétszer is kénytelen volt lemondani a jubileumi nagykoncertjét a koronavírus miatt. Azt ígéri azonban a rajongóknak, hogy amint a járványhelyzet engedi, bepótolja a nagyszabású előadást.

„Készen áll minden. Már kétszer is elpróbáltuk az egész koncertet, így megígérhetem az imádott közönségemnek, hogy amint lehetőség nyílik rá, megtartom a koncertet. A művészetem kortalan, és ez óriási ajándék a Jóistentől. A legfiatalabb rajongóm kétéves volt, amikor megismertem, most nagyjából hatéves. Amikor évekkel ezelőtt láttam, hogy a közönség soraiban énekli a dalaimat, odamentem hozzá, és odatartottam felé a mikrofont. Egyszerre sírtam és nevettem a boldogságtól, amikor szó szerint énekelte a dalomat. A szülei mondták, hogy minden albumomat kívülről fújja. Ez az igazi elismerés.”

Bánat mellé öröm

De nemcsak a rajongói szeretete, hanem a családja is óriási boldogságot okoz a művésznőnek.

Fotó: TV2

„Isten ajándéka, hogy Marikával, a lányommal sikerült minden nézeteltérésünket elsimítani. A legnagyobb szeretettel vagyunk egymás iránt, és óvjuk, védjük a család szentségét.„

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?