SZTÁRDZSÚSZ

Balesetet szenvedett, műteni kell Gundel Takács Gábort

A népszerû mûsorvezető még karácsony után síelés közben törte el több csontját, amelyeket mûtéti úton csavarokkal rögzítettek. Most ezeket a fémdarabokat távolítják majd el.
  • Szerző: BDF

Sokan aggódtak Gundel Takács Gáborért, aki januárban felkötött karral jelent meg a tévéképernyőn. Gábor és családja az év utolsó napjait síeléssel töltötte. Egy rossz mozdulat és óvatlan manőver azonban mindent a feje tetejére állított. A műsorvezető csúnya válltörtést szenvedett a sípályán, több csontja sérült. Operálni is kellett.

Már jól vagyok, üzenem minden értem aggódónak. A vállamat ugyan több csavar és fémlap tartja egyben, de szerencsére az operáció sikeres volt.

"Természetesen még kicsit érzékeny a bal oldalam, egy villanykörte becsavarása például gondot okoz, de bízom benne, hogy szép lassan minden rendben lesz" - mondta a Lokálnak műsorvezető, akinek néhány hónap múlva mégis újra kés alá kell feküdnie.

Ezek a fémdarabok szerencsére nem maradnak a vállamban. Néhány hónap múlva kiszedik őket.

"Most is járok gyógytornára, és a következő műtét után is kell majd, de bízom benne, hogy közel olyan jól fog működni, mint a törés előtt. Ez szerencsére nem betegség, hanem egy sérülés, aki síel, az néha így jár, ezt bele kell kalkulálni az extrém sportokba."

Gundel Takács reméli, hamarosan újra a képernyőn lehet. Rengeteg megkeresést kapott az elmúlt időkben. Ám nem egy csatornához való leigazolás a célja, ő inkább egy produkcióra szerződne egy adott stábbal.

"De örülnék, ha sport közelében is tudnék maradni. A legtöbb ötlet és megkeresés azonban legfőképpen az őszi szezont érinti" – vázolta fel a távolabbi jövőt Gábor, aki hamarosan színészként is kipróbálhatja magát. Felkérést kapott a Zsombói Szabadtéri Színpad Csókos asszony című előadásában Salvator, a komornyik szerepére.

"Ez egy operett, de nekem, szerencsére, sem énekes, sem táncos feladatom nem lesz benne, igazán pici szerep, mégis megtisztelő, hogy rám gondoltak. Már ősszel felkerestek a szerep kapcsán, de gondolkodási időt kértem, és csak májusban véglegesítem a választ, hiszen még nem tudom, hol fogok dolgozni, addig milyen feladatok találnak meg."

És ezeket olvastad már?