SZTÁRDZSÚSZ

Baleset a Sztárban Sztár leszek! színpadán

Több, mint tíz év után visszatért Bikicsunáj. Hogy milyen sikerrel, az vasárnap este kiderül.
  • Szerző:

A Bikicsunáj néven hírhedté vált Szarka László nem adja fel! Újra próbálkozik a tehetségkutatók világában, ezúttal a Sztárban Sztár leszek! színpadára robbant be.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bikicsunáj

A Megasztár után sikerült ismertté válnia, sok helyre hívták, interjúk sorát készítették vele, azonban amilyen gyorsan jött, olyan hamar el is szállt a hírnév. Azért szerencséjére akadnak még, akik amint megjelenik, azonnal felismerik. Így volt ez a Sztárban Sztár leszek! második válogató adásán is. Amint belépett a stúdióba, Tóth Gabi felkiáltott örömében. Bikicsunáj, ahogy ő mesélte lapunknak a bikoz dö nájt című számot adta elő. Bikicsunáj a -nak büszkén mesélt szerepléséről és elárulta, nem csak éneklésben és táncban volt része a castingon, a stúdióban ugyanis balesetet szenvedett.

„A zsűritagok örültek nekem. Egy ország ismer, tudják, mire vagyok képes. Ösztönösen táncolok és énekelek, soha senki nem tanított erre, ahogy az angolt is egyedül sajátítottam el. Isten adta tehetségem van, amit szerintem már régebben kamatoztatnom kellett volna, de akkor csak egy rövid időre szereztem hírnevet magamnak. Most másként lesz, remélem” – mondta bizakodóan Bikicsunáj, aki egy figyelmetlenségnek köszönhetően lezuhant a színpadról.

„Bevallom rossz a szemem, így csak magamat hibáztathatom. Mellé léptem és lezúgtam a színpadról. Úgy tettem persze minta semmi nem történt volna: nevettem, majd felálltam, de ha őszinte vagyok, nagyon megütöttem magam. Bevertem a vállamat és a lábamat is. Mostanra egyre jobban vagyok és mindenkit megnyugtatok, hogy ettől nem ment el a kedvem az énekléstől”- fogalmazott sejtelmesen Mr. Bikicsunáj. Hogy tovább jutott-e vagy csak megnevettette a zsűritagokat az vasárnap este a TV2-n kiderül.