SZTÁRDZSÚSZ

Balázs Klári színt vallott!

Sokan keresik Balázs Klári fiatalságának titkát, és bizony a nagy keresésbe időnként vádak is vegyülnek. Egyesek úgy vélik, egy biztos kezû plasztikai sebész munkáját dicséri az énekesnő kifogástalan külseje. Eddig tévedtek! De most már kicsit, de tényleg csak egy kicsit igazuk van.
  • Szerző: Ripost

Balázs Klárit nem a hiúság vezette, ha a nekiszegezett kérdésre ez idáig azt válaszolta, hogy bár megérti azokat a nőket, akik a sebészszikében látják a kor ellen vívott küzdelmük egyetlen fegyverét, ő maga nem ezen az úton jár. Szavai bizonyítéka kézenfekvő, hiszen most, hogy kés alá feküdt, nemhogy nem titkolja, de egyenesen lelkesen mesél a beavatkozásról és annak eredményéről.

Nem is olyan drága

„Világéletemben megértettem azokat a nőket, akik a plasztikai sebészt választották, ha nem voltak elégedettek valamelyik testrészükkel. Én csak azért nem tettem meg, mert nem éreztem szükségét, illetve bevallom, féltem is egy kicsit. Eddig! Néhány hete azonban beadtam a derekamat, mert észrevettem, hogy

a szemhéjam annyira megereszkedett, hogy fényképeken mosolyogva úgy néztem ki, mintha hunyorognék”

- mondja nevetve az énekesnő, aki ma már újra fesztelenül érzi magát, ha lencsevégre kapják.
"Dr. Pór Ferenc olyan könnyű kézzel dolgozott, hogy az eredménytől el vagyok ájulva. Egész más úgy sminkelni, hogy feszes a szemhéjam, és tényleg igaz ez az önbizalom dolog is. Fogalmam sem volt, mennyire zavart a szemhéjam, egészen addig, amíg meg nem láttam magam a beavatkozás után”- árulja el Balázs Klári, majd hozzáteszi, jóllehet ez volt az első beavatkozás, aminek alávetette magát, de talán nem az utolsó.

„Én azt mondom, hogy minden nőnek joga van jól érezni magát a bőrében, és ha ez másképpen nem megy, hát jöjjön az orvos.  Az enyémhez hasonló kis műtét nem is annyira drága, pláne ha a végeredményt nézem.

Most újra tökéletesen elégedett vagyok önmagammal, de ha nem így lesz, visszamegyek a klinikára, és nem leszek szégyenlős”.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?