SZTÁRDZSÚSZ

Balázs Fecó nagyon várta, hogy az orvosok kitaláljanak valamit – Videó

A legendás énekesről szerdán délután jött az ijesztő hír, hogy kórházba került. Legutóbb a Ripostnak mondta el, hogy várja a koronavírus elleni védőoltást, amit be is adatna magának.
  • Szerző: BDF

Amint a megírta, elkapta a koronavírust, és súlyos állapotban fekszik kórházban Balázs Fecó. Lapunk azt is megtudta, hogy a népszerű énekes lélegeztetőgépre került.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Fecó elkapta a koronavírust. Jelenleg az egyik legjobb klinikán, az intenzív osztályon kezelik. Az állapota stabil” – mondta el a -nak Várkonyi Attila, azaz Dj Dominique, akit a család hatalmazott fel, hogy beszéljen Fecó állapotáról.

Legutóbb a Raktárkoncerten interjúztunk Balázs Fecóval, aki a -nak mondta el, hogy lelkileg megviselte a karantén időszaka, a depresszió határán volt. Házimunkával foglalta el magát, de alkotni nem tudott. Azt is elmondta, hogy nem fél, de tart a vírustól, és nagyon várja a koronavírus elleni védőoltást.

„Nagyon várom, hogy valamit kitaláljanak az orvosok, hogy meglegyen az oltás. Én biztos, hogy beadatnám magamnak” – mondta augusztusban Fecó, aki most nagy harcot vív a fertőzéssel.

Fecó családja most arra kér mindenkit, hogy gondoljunk rá sokat, szorítsunk érte, mert az énekes mindig is hitt a közösség gyógyító erejében.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?