SZTÁRDZSÚSZ

Bajor Imre özvegye nyilvánosan veszett össze férje egykori orvosával

Vargha Zoltán a legnagyobb közösségi oldalon írta le véleményét Vágó Istvánról, amire nem csak az egykori kvízmester, de Bajor özvegye is azonnal reagált. Elképesztő kommentháború vette kezdetét.
  • Szerző: MMB.

Habár Bajor Imre másfél évvel ezelőtt távozott az élők sorából, halála körül a mai napig nem csitulnak az indulatok. Özvegye ugyanis a folyamatos szóbeszédek miatt nem tud békében gyászolni. Ennek ellenére ritkán szólal fel azok ellen, akik a férjéről pletykálnak. Most azonban nála is elszakadt a cérna, hiszen férje egykori kezelőorvosa, Vargha Zoltán Vágó Istvánnal kezdett durva szóváltásba a Facebookon.

Az egykori kvízmester köztudottan nem hisz a természetgyógyászatban. Nemtetszésének pedig többször hangot adott már nyilvánosság előtt is. Legutóbb a Népszabadság által szervezett vitán szólalt fel, ami után Vargha mentálisan hátrányos helyzetűnek nevezte őt. Ezt pedig már Bajor özvegye sem tudta szó nélkül hagyni.

Vargha! Kezd kinyílni a bicska a zsebemben, és ha nem hagysz fel a rágalmazással, kitálalok, de akkor neked annyi

 - írta bosszankodva az asszony, akinek hozzászólására rögtön érkezett a válasz. Sőt, a magát gyógyítónak nevező férfi még Bajor kezeléséről is résztelesen beszámolt, írásából többek között az is kiderült, hogy havi négyszázezerért kezelte a színészt, hat hónapon át.

Én csődbe jutottam a rossz hír miatt, el kell adjam életem álmát, a saját regeneráló központomat, mert csődeljárás után sincs miből fizetni a fenntartását, magyarul 1,5 éve 0 lettem! És még a te bicskád nyílik?

- fejtette ki véleményét a természetgyógyász, amire Ildikó szűkszavúan, de lényegre törően válaszolt.

Ezen írásnak 90%-a rágalom!!! Lesznek következményei!

A durva kommentháborúnak ezzel nem szakadt vége, a legtöbben ugyanis Ildikó és Vágó mellé álltak a kényes ügyben. Bajor özvegye végül egyetlen mondattal zárta le a vitát.

Egyetlen célom, hogy férjem békében nyugodjék!

És ezeket olvastad már?