SZTÁRDZSÚSZ

Bajba került az utcán, a rendőrség segítségét kérte Nagy Bandó

A humoristát szorította az idő, így nem volt más választása, szólnia kellett a zsaruknak.
  • Szerző: bdf

Meggyűlt a baja egy parkoló autóval Nagy Bandó Andrásnak! A humorista azt állítja, egy nő sokadszor állt meg úgy az utcában, hogy több helyet foglal el. Ezért egyszer bosszúból ő és felesége is úgy parkolt, hogy közrefogják az autóját, akinek aztán esélye se volt kiparkolni.

„A hölgy már harmadszor parkolt le elénk úgy, hogy az autójával két kocsi helyét foglalta el. Előző nap kértem, ha nem teher, álljon odébb, könyveimet kell rakodnom. Lentebb állt meg, megköszöntem. De később ugyanígy beparkolt, és mivel a szomszédunk építkezik, és a melósai két-három kocsival jönnek, már megállni sem tudunk a házunk előtt” – mesélte a Blikknek Nagy Bandó, aki akkor természetesen hagyott egy cetlit a címével a nő szélvédőjén, és odébb is állt, amikor jelentkezett a hölgy. Nagy Bandó nem cáfolta, direkt babrált ki a nővel. Ám később mégis ugyanezzel a problémával találkozott, ezért a zsarukat is bevonta, csakhogy újra beszélhessen a hölggyel.

Lentebb lett volna helye a hölgynek, és mivel estefelé bútorokat vártunk, kértem a rendőrséget is, segítsenek elérni az Opel tulajdonosát. Lehetetlen helyzetbe hozott bennünket.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?