SZTÁRDZSÚSZ

Azt pletykálták, valami baj lehet a Korda-házaspárral

Az ország kedvenc házaspárja, Balázs Klári és Korda György hónapok óta ki sem dugják az orrukat a házból.
  • Szerző: BDF

Furcsa szóbeszéd kapott szárnyra az elmúlt napokban, aggódva kérdezgették egymástól az emberek, hogy vajon mi lehet Balázs Klárival és Korda Györggyel, akiket hónapok óta nem láttak még a szomszédaik sem.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Borsnak sikerült telefonon elérnie Balázs Klárit, aki a tőle megszokott vehemenciával mesélt arról, hogy nemhogy eltűntek, a karanténban is végig dolgoztak és hamarosan újult erővel foglalják vissza a színpadot.

Balázs Klári és Korda György (Fotó: Markovics Gábor)

„Aranyosak az emberek, hogy aggódnak értünk és hiányzunk, a közönség is nagyon hiányzik nekünk! Gyurikámmal nagyon fegyelmezettek vagyunk karanténügyben, nem megyünk sehova, nem találkozunk senkivel, igyekszünk vigyázni magunkra és másokra is. Március óta itthon rostokolunk. De a bezártság nem azt jelenti, hogy tétlenül telnek a napjaink. Nagy-nagy örömünkre augusztus 15-én újra koncertezni kezdhetünk, ha minden jól alakul. Káván lépünk először színpadra, de augusztusban találkozhatnak velünk az emberek az EFOTT-on, a Kampusz Fesztiválon, Egerben, Balatonbogláron, szóval sokfelé. Az augusztusi naptárunkban már elég sok buli van, persze nem annyi, mint a koronavírus előtti időben” – magyarázta a napilapnak Klárika.

Balázs Klárit és Korda Györgyöt fizikálisan ugyan nem, de lelkileg megviselte a hónapokig tartó bezártság. Alig várják, hogy újra színpadra lépjenek.

„Biztos furcsán hangzik, de ennyi év után is izgulunk fellépés előtt” – tette még hozzá az énekesnő.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?