SZTÁRDZSÚSZ

Kis híján válóok lett Ázsiában Gáspár Evelin

Gáspár Evelin alig hitt a szemének, amikor vendéglátója és annak felesége összevesztek miatta. Ő csak pihenni és fürdeni szeretett volna, de ez lett belőle...
  • Szerző: Buster

Gáspár Evelin és Gáspár Zsolti már az utazás előtt attól tartottak a legjobban, hogy esténként nem lesz mit enniük és nem találnak majd olyan szállásokat, ahol, kényelmesen pihenhetnek, vagy éppen lemoshatják magukról az út porát. Ugyanakkor Zsolti elhatározta, hogy, ha törik, ha szakad, minden este fedelet és fürdőszobát kerít unokahúgának. Győzike öccsét nem is kellett félteni, hiszen vehemens, lehengerlő stílusával bárkit képes meggyőzni arról, hogy segítsen nekik. A gond inkább azzal volt, hogy a házigazdák feleségei nem mindig fogadták kitörő örömmel a váratlan látogatókat. Mindjárt az Ázsia Expressz 2 forgatásának elején kellemetlen helyzetbe is kerültek, mert bár a Srí Lanka-i férfi boldogan tessékelte be otthonába a párost, de a felesége már korántsem volt ilyen szívélyes, különösen miután észrevette, hogy hites ura kocsányon lógó szemekkel méricskélte Evelint.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Már nem is tudom pontosan, hogy a második vagy a harmadik este történt ez a balhé, mert Ázsiában összefolynak a napok, de ha jól emlékszem, én egy építkezésen akartam aludni a szabad ég alatt, de Zsolti ezt nem hagyta és felzörgetett egy családot. A férfi azonnal készségesen invitált minket befelé, de a feleségén látszott, hogy a háta közepére sem kíván minket, vagyis különösen engem. Persze én is észrevettem, hogy a házigazdának megakadt rajtam a szeme, és kellemetlenül is éreztem magam, de az éhség és a tisztálkodás iránti vágyam legyőzte bennem a fenntartásokat. Nos, lett is ebből egy komoly vita. Akkor szabadult el a pokol, amikor a stáb otthagyott minket. A feleség ugyanis kijelentette, hogy távoznunk kell, míg a fickó erősködött, hogy nekik a vallásuk is előírja, hogy segíteniük kell a rászorulókat, és ez egy remek alkalom erre. Volt ott minden, mintha csak otthon lettem volna…”

- mesélte már nevetve Gáspár Evelin, aki már azon gondolkodott, hogy felkapja a hátizsákját és kihátrál a kellemetlen szituációból, de Zsolti ezt sem hagyta. A fiatal lánynál végül az verte ki a biztosítékot, hogy a dühöngő feleség megtiltotta neki, hogy belépjen a ház fürdőszobájába.

„Soha korábban nem éreztem magam ennyire megalázott helyzetben. A feleség őrjöngött, a férj kiabált, én meg csak arra vágytam, hogy lefürödhessek végre, és aludjak pár órát, mielőtt hajnalban továbbindulunk. Már ott tartottam, hogy fogom a cuccaimat és lefekszem az árokpartra, de végül győzött a férfi, és persze Zsolti sem engedte, hogy elinduljak az éjszakába„

- idézte fel a pokoli este emlékét Evelin.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?