SZTÁRDZSÚSZ

Az idei magyar sztárbabáktól elolvadsz!

Valóságos bébibummot hozott az idei év a hazai celebvilágban. Nézzük, kik a legédesebb sztárbébik és a büszke celebmamik.
  • Szerző: Doris

Ilyen meghitten talán még sosem telt az ünnepi időszak a legszebb hazai celebmamiknak, hiszen sokaknak ez az első karácsony és szilveszter, amit már kisbabájukkal együtt, újdonsült anyukaként tölthetnek.

A %% most tündéri babafotókkal mutatja be azokat a magyar hírességeket, akik 2015-ben hozták világra gyermeküket.

Polgár Kriszta

Egykori szépségkirálynőnk nyáron, egészen pontosan július 23-án hozta világra második kisfiát, a kis Vincentet. Terhessége azonban korántsem alakult zökkenőmentesen. Krisztát ugyanis veszélyeztetett terhesként szobafogságra ítélték, az utolsó két hónapban pedig még az ágyból is tilos volt felkelnie. Bár a szülés végül gond nélkül lezajlott, a kétgyermekes anyuka helyzetét tovább nehezítette egy hatalmas ciszta, ami a hasában nőtt várandóssága idején, és emiatt azonnal meg kellett operálni.

A műtét szerencsére jól sikerült, Kriszta pedig máris visszanyerte szülés előtti bombaformáját.

 

Nádai Anikó

Az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárjának már hatalmas volt a pocakja, amikor augusztus 12-én életet adott első gyermekének, a kis Patriknak. Akárcsak Polgár Krisztának, Anikónak is volt oka aggodalomra, a kisfiú ugyanis besárgult születése után.

A nagy ijedtséget követően szerencsére hamar kiderült, hogy nem komoly a baj, ám a szexi sztármami ennek ellenére hónapokig nem volt hajlandó megmutatni a kis Patrik arcát. Folyton csak hátulról, vagy a babakocsiba rejtve fotózta. Végül aztán engedett a rajongók nyomásának, és felfedte tündéri kisfia pofiját. A cuki babafotókat ide kattintva te is láthatod!

 

Már sokkal jobban vagyunk! Mosoly üzemmód újra bekapcsolva!

Szerző: Nádai Anikó2015. szeptember 19.

Pirner Alma

A dögös rúdtánckirálynő október 20-án hozta világra kisfiát, akinek a különleges Lenny nevet adta. Alma, aki várandóssága alatt is előszeretettel mutatta meg fantasztikus alakját, alig várta, hogy újra visszatérhessen az edzőterembe. Nem csoda ha alig több mint két hónappal kisfia érkezése után máris csúcsformában várja 2016-ot!

 

Tatár Csilla

Az év legnagyobb izgalommal várt sztárbabája talán a titokban oltár elé álló műsorvezető kisfia volt, aki november 19-én látta meg a napvilágot. Csilla izgalommal készült a kis Milán Ruben érkezésére, rendszeresen járt kismama jógára, és egy csilingelő nyakláncot is beszerzett, hogy így nyugtassa a kis pocaklakót.

Az újdonsült sztáranyuka azóta csak úgy ragyog a boldogságtól, nemrég pedig egy cuki videót is megosztott rajongóival, amiben kisfiával együtt kíván boldog karácsonyt mindenkinek.

 

4 hét után ma először voltunk sétálni.A részidőnkön még van mit javítni, mert az öltözködés most még tovább tartott,...

Szerző: Tatár Csilla2015. december 16.

 

Hargitai Bea

Mindenidők legfiatalabb magyar Playmate-je májusban adott életet a pici Jasonnek, aki azóta bearanyozza a szülei életét. A család elképesztő boldogsága pedig sugárzik minden egyes fotóról, amit a Prágában élő egykori modell megoszt a nagyvilággal.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?