SZTÁRDZSÚSZ

Az év 10 legjobb terhesfotója. Így gömbölyödnek a magyar sztármamik

Összegyûjtöttük nektek a gyönyörû magyar terhescelebek legdögösebb pocakos fotóit.
  • Szerző: M.D.

Az idei év igazi „baby boom”-ot hoz a sztárok világában, hiszen a következő hónapokban babadömping várható! Szerencsére a leendő sztáranyukák szorgosan posztolták gömbölyödő pocakos képeiket a közösségi oldalaikra. Mi pedig összegyűjtöttük nektek a top 10 fotót.

Nádai Anikónak, az RTL Klub sztárjának alig 5 hete van hátra kisfia megszületésig. A rendkívül dögös kismama élen jár a pocakos fotók posztolásában, annyi édes képet oszt meg rajongóival a babavárás pillanatairól, hogy mi is alig tudtunk választani!

 

Július 1. 34. hét Még 6 hét van hátra

Posted by Nádai Anikó on 2015. július 1.

 

Így szeretik egymást

Posted by Nádai Anikó on 2015. július 2.


Pirner Alma, a sztirptíztánc magyar királynője még nem büszkélkedhet olyan méretes pocakkal, hiszen a rúdtánc magyarországi meghonosítója csupán terhessége 8. hetében jár. A mindig szexi Almának még nem is kellett lecserélnie dögös ruhatárát, és vitathatatlanul ő a legcsinibb kismama!

 

Ma klinika látogatással indul a nap...

Posted by Alma Pirner on 2015. július 7.

Alma növekvő pocakkal is elkápráztatja a férfiakat idomaival!

 

Napi poci.#growbabygrow #babybump #hereismybabybelly #mommymakeover #pregnantandfit

Posted by Alma Pirner on 2015. július 2.

 


Legszebb terhescelebes összeállításunkból Tatár Csilla sem hiányozhat, aki válása után egyből teherbe esett új szerelmétől, az üzletember Balázstól. A fotókról is érezni hogy Csilla ragyog és boldogabb, mint valaha!

 

Szia, szép új világ! A legfontosabb sorok, amiket valaha "papírra" vetettem!http://tatarcsilla.blog.hu/2015/05/18/szia_szep_uj_vilag

Posted by Tatár Csilla on 2015. május 18.

 

Sajtótájékoztatót tartottunk. Június 21-én ismét én vezethetem a Szépségkirálynő választást 2012-ben Tillával,...

Posted by Tatár Csilla on 2015. június 5


A leghatalmasabb celebpocak különdíj nyertese egyértelműen Polgár Krisztina, akinek már van egy kisfia, és hamarosan megérkezik Olivér kisöccse is. A 2008-as Miss Earth Hungary gyönyörű kismama, azonban veszélyeztetett terhesként nincs könnyű helyzetben. Orvosa szigorú szobafogságra ítélte, sőt, Kriszta az ágyból is csak ritkán kelhet fel.


Sokáig azt hitte nem lehet gyereke, Konkoly Ági márciusban mégis megtudta, hogy babát vár. A 2012-ben megkoronázott Miss Universe Hungary még az esküvőjét is előbbre hozta a terhessége miatt. A gyönyörű kismama nemrég Mallorcán töltötte mézesheteit, gömbölyödő pocakjáról pedig elragadó fotókat töltött fel az Instagramra.

És ezeket olvastad már?