SZTÁRDZSÚSZ

Angelina Jolie elbukott, felháborítóan reagált!

Felmentették a gyermekvédelmi nyomozók Brad Pittet, miután kiderült, hogy Angelina mindenben hazudott. Õrjöngenek a rajongók.
  • Szerző: The_M

Amikor beadta a válási papírokat Angelina Jolie, azonnal fel is jelentette férjét, mondván, Brad Pitt rendszeresen agresszívan lép fel a gyerekeikkel szemben. Valamint egy repülőút alatt tettlegességig fajult egy vitájuk nagyfiukkal, Maddox-szal.

A színészt nyolc héten át vizsgálták az FBI és a kaliforniai gyermekvédelmisek emberei, közben pedig Angelina folyamatosan mocskolta a sajtóban.

Ám most kiderült, hogy Jolie mindenben hazudott! A hatóságok ugyanis egyik vádra sem találtak bizonyítékot, ezért felmentették Bradet, és közölték, hogy nincs okuk eljárást folytatni ellene, mert tökéletes apa.

Erre válaszul Angelina kiadott egy hivatalos közleményt, amivel rajongók millióit háborította fel. Ugyanis még mindig azt állítja, hogy a gyerekek és család érdekében az volt a helyes döntés, ha feljelenti Bradet. Mert így teremtődtek meg azok a körülmények, amikben a gyerekeik biztonságban vannak. (Itt jegyeznénk meg, hogy a hatósági vélemény szerint eddig sem volt baj Braddel, vagyis Angie csak aljas bosszút akart állni.)

Pitt a felmentését követően mosolyogva lépett a vörös szőnyegre a Szövetségesek című filmje Los Angeles-i premierjén, és sokkal jobban nézett ki, mint egy nappal korábban.

És ezeket olvastad már?