SZTÁRDZSÚSZ

A koronavírus miatt nem lett szappanoperasztár Tóth Andi partnere

Tóth Andi lett a szerencsés, aki Gabriela Spanictól átveheti a stafétát, vagyis a Dancing with the Stars legtapasztaltabb mesterétől tanulhatja meg a tánc fortélyait.
  • Szerző: Buster

Az, hogy Andrei Mangra idén is részt vesz a TV2 szupershow-jában, csak a véletlennek, vagyis inkább a világjárványnak „köszönhető”. A Dancing with the Stars táncosáról és világsztár partneréről számos pletyka keringett a műsor és persze Gabriela Spanic rajongói körében az első széria alatt. Sokan szerették volna, ha a sármos fiú és a venezuelai színésznő között több is alakul munkakapcsolatnál és barátságnál. A fiatal táncos a Borsnak mesélte el, mi is történt valójában és arról is beszélt, miért utazott el két hónapra Mexikóba az első évad után.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Andrei Mangra és Tóth Andi

Fotó: Máté Krisztián / Ripost

„Szoros maradt a kapcsolatunk Gabrielaval, bár tagadhatatlan, hogy a köztünk lévő fizikális távolság kicsit megnehezíti a kommunikációt. Már csak azért is, mert elég komoly az időeltolódás Magyarország és Mexikó között. Hetente egyszer biztosan beszélünk telefonon vagy interneten keresztül. Ő most egy szappanoperát forgat, ami sok elfoglaltságot jelent. Mindezek ellenére azt hiszem örök barátságot kötöttünk, sőt az is benne van a pakliban, hogy idővel újra együtt fogunk dolgozni, bár ez leginkább az ő álma” - kezdte a Dancing with the Stars második évadának sajtótájékoztatóján Andrei Mangra, aki most először beszélt arról is, hogy miért is utazott Mexikóba a színésznővel, közvetlenül a döntő után.

Andrei Mangra és Gabriela spanic

Fotó: TV2

„A nézők és a sajtó imádta azt a sztorit, hogy Gaby és köztem valami szerelemféle szövődött, mi pedig, ha rákérdeztek, cáfoltuk ugyan, de láttuk, hogy nem igazán hisznek nekünk, így engedtük, hadd terjedjenek ezek a pletykák. Erre rátett egy lapáttal, amikor a műsor után én két hónapra Mexikóba utaztam Gaby-val. Eredetileg egyébként fél év lett volna belőle, mivel a fejébe vette, hogy belőlem szappanoperasztárt farag és ehhez annál a cégnél végeztem volna el a színitanodát, ahol ő most is dolgozik. Sajnos a koronavírus miatt végül nem indult el a képzés, de nem kizárt, hogy ha vége ennek az őrületnek, belevágok. Ő ugyan jobban szeretné, mint én, de ki tudja, talán igaza van, és van tehetségem ehhez a különleges műfajhoz...” - mesélte nevetve a fiatal táncos, aki a TV2 sikerműsorának második évadában Tóth Andiból igyekszik profi táncost faragni. Andrei úgy látja, hogy erre minden esélye meg is van, bár sejti, hogy Gaby után egy újabb kemény menet vár rá.

Tóth Andi

Fotó: Máté Krisztián / Ripost

„Andi temperamentumban nagyon hasonlít Gabyra, vagyis idén sem lesz könnyű dolgom. Lobbanékony lány, de ez a lobbanékonyság hasznos is lehet, ha tudjuk irányítani és koncentrálni. Rengeteg energiája van és nagyon alázatos, egyszóval eddig nagyon pozitívak a tapasztalataim. Az persze biztos, hogy lesznek nehéz pillanataink, hiszen elég kemény tanár vagyok és magasra teszem a lécet. Ez lesz az ötödik Dancing with the Stars, amiben dolgozom és eddig négyszer döntőztem és lejjebb nem adom, az tuti!„ - nyilatkozta a Borsnak a táncos, aki mindent megtesz majd annak érdekében, hogy Andiból kihozza a maximumot.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?