SZTÁRDZSÚSZ

Amire senki nem számított: Angelina Jolie megenyhült

A színésznő megengedte, hogy Brad Pitt találkozhasson a gyerekekkel. Akik viszont már most tönkrementek a válásban.
  • Szerző: The_M

Pontosan egy héttel ezelőtt érkezett a hír, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt átmenetileg paktumot kötöttek, melynek értelmében a színész egy szakember társaságában találkozhat a gyerekeikkel. Ám sokan úgy gondolták, hogy ebbe Angie csak a közmegítélése miatt ment bele, de nem fog férjének egy percet sem adni a csemetékkel.

Azonban a legújabb hírek szerint Angelina csütörtökön a bérelt házához hívta Bradet, aki egy pszichológus felügyelete mellett elvihette mind a hat gyerkőcöt. Az információk szerint mindenki remekül érezte magát a néhány órás kis találkozón, a szakember pedig igyekezett távolról szemlélni csak az eseményeket.

Ez a kis apás program már mindenkire ráfért, hiszen Brad teljesen össze van zuhanva a válás, a gyerekei hiánya és az ellene folyó lejáratókampány miatt. A Brangelina gyerekek pedig szintén rámentek lelkileg a család szétesésére. Anyjuk kénytelen volt pszichológushoz is vinni őket, aki csoportosan és egyesével is leül velük beszélni pár naponta.

Pitt legközelebb vélhetően a bíróságon látja majd a csemetéit. A feleségével kötött egyezség csak október 20-ig tart, míg elkezdődik a válóper. A megállapodásban emellett benne van, hogy maximum kéthetente kaphat néhány órát Brad.

És ezeket olvastad már?