SZTÁRDZSÚSZ

Álompasival boronálják össze Hient

Fehér Balázs, a Carbonfools zenekar modellként is dolgozó énekese Amerikába repült, hogy láthassa a jelenleg Bostonban élő énekesnőt.
  • Szerző: M.D.

A még mindig csupán 21 éves Hien júniusban költözött ki Amerikába, hiszen szeptembertől megkezdi zenei tanulmányait a boston-i Berklee Egyetemen. Barátaival azonban a távolból is tartja a kapcsolatot, nemrég pedig már látogatót is fogadott itthonról. A Megasztárban felfedezett fiatal lányt egy igazi álompasi lepte meg a tengerentúlon. Fehér Balázs, a Carbonfools zenekar énekese, akivel korábban egy klipforgatás alatt kerültek közel egymáshoz.

A klipben látható teniszezős jelenetek során a két fiatal annyira egymásra hangolódott, hogy azóta folyamatosan tartják a kapcsolatot, a fotómodellnek sem utolsó Balázs nemrég repülőre szállt, hogy újra találkozhassanak.

Hien egyelőre csak sejtelmesen beszélt kettejük kapcsolatáról, annyit azonban elárult az Aktív riporterének, hogy Balázzsal valóban nagyon megszerették egymást.

Azonban az egzotikus szépségű énekesnő elsősorban zenei tanulmányaira akar most koncentrálni. Első önálló koncertje augusztus 4-én lesz Bostonban. Hien azonban pár napja már szerepelt egyik ott tanuló barátnője, a Budapest Bár énekesnője, Iván Szandra  koncertjén, ahol magyar népdalokat is énekelt a Bostonban élő magyaroknak.

 

Posted by Hien on 2015. június 26.

Az Aktívnak adott Skype interjújában Hien elárulta, hogy nagyon jólesett neki ennyi idő után újra magyar szót hallani, hiszen a Berklee-n összesen három magyar diák tanul rajta kívül. A közösségi oldalára feltöltött képei alapján ennek ellenére remekül érzi magát az új környezetben, ám hogy Fehér Balázzsal alakuló románca átvészeli-e a távolságot, az még a jövő zenéje. Azonban az biztos, hogy az ösztöndíjas énekesnő augusztus végén hazautazik egy kis időre.

 

#BostonCallingMusicFestival

Posted by Hien on 2015. május 23.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?