SZTÁRDZSÚSZ

Áll a bál: Édesanyja után papája is kitálalt Weisz Fanni vőlegényéről

Minden erejükkel küzdenek: Weisz Fanni családja eddig tûrt, és hallgatott arról, mennyire megromlott a viszonyuk a siket modellel.
  • Szerző: Ripost

A családjából csupán nagybátyja és anyai nagyszülei lehettek volna ott Weisz Fanni közelgő esküvőjén.

Édesanyjával, Ágnessel évek óta nem találkoztak, hónapokkal ezelőtt is csupán pár szót váltottak. Fanni az esküvőjére sem hívta meg, így pedig a családjából senki nem lesz jelen a nagy napon, hiszen anyai nagyapja nemet mondott az invitálásra.

A fiatal lány néhány héttel ezelőtt utazott le vidékre a nagyszülőkhöz, hogy arra kérje nagypapáját, kísérje őt az anyakönyvvezető elé, és adja át párjának, Péternek. Fanni nagypapája azonban könnyes szemmel mondott nemet imádott unokájának.

„Fanninak elmondtam, hogy nagyon boldog lennék, ha egy olyan emberrel kötné össze az életét, aki hozzá való. Én azonban féltem az unokámat a vőlegényétől és annak családjától, nem hiszem, hogy ennek a férfinak az oldalán biztonságban lehet. Majd megszakadt a szívem, de elutasítottam a meghívást azzal, hogy ha az édesanyjának, aki a lányom, a bátyjának és az unokatestvéreinek nincs helyük az esküvőjén, akkor nekünk sincs. Gondolom, a meghívót azért kaptuk, hogy a párja elmondhassa, ők meghívták a nagyszülőket, és lám, nem jönnek el "

– mondta a Lokálnak az aggódó nagypapa, aki éveken át súlyos betegen várta, hogy Fanni meglátogassa...

És ezeket olvastad már?