SZTÁRDZSÚSZ

Alekosz szexista kijelentésekkel alázta barátnőjét Friderikusznál

Furcsa szokásai vannak a ValóVilág egykori győztesének. Az Összezárva Friderikusszal címû mûsorban árult el pár titkot, köztük azt is, hogyan formálta saját igényeire odaadó asszonykáját.
  • Szerző: Léna

Mégpedig úgy, hogy a lány akár szakadó esőben is képes ablakot pucolni pusztán Alekosz kedvéért. Megdöbbentő, igaz? És ezt mind azért, mert az egykori „görög hős” kissé kényszeres és nem bírja elviselni, ha vízcseppes az ablak vagy vízköves a mosogató, ezért éjnek évadján is kitakaríttatja a mosogatót.

Hasznosnak érzi magát olyankor az ember, alkot!

– mondta teli mosollyal Alekosz, akinek további kijelentésein nemcsak Friderikusz, de mi is megdöbbentünk.

Bettit beidomítottam, most már ő is így csinálja! Mint egy szivacs, úgy szívta magába az én általam tanított dolgokat, takarítással kapcsolatban.

Alekosz azt is elmondta, nem véletlen, hogy minden látogató után kitakarít, sőt az sem, hogy miközben esik, ő ablakot pucol. Ez mind a rezgésszám helyreállítás miatt fontos neki! Nem érted, igaz? Szerintünk ezt rajta kívül senki más nem érti, de Alekosznak túl sok ideje van, nem dolgozik, így ráér totálisan haszontalan dolgokon „agyalni”.

"Amikor elvégzi a rezgésszám-helyreállítást, én bemegyek és leellenőrzöm, hogy hogyan van. Mintha magam tettem volna.

Első osztályú, kiképzett nő a Betti

– lelkendezett párjáról Alekosz, akinek eszébe sem jutott, hogy a „beidomított” és „kiképzett” szavakat használni, nem éppen illendőek egy hölggyel szemben. Erre Friderikusz is felhívta a figyelmét, mire Alekosz el is szégyellte magát, de nem vagyunk benne biztosak, hogy használt az okítás.

Testvérétől rendelte a lányt!

Az idomítós sztori előtt elárulta kapcsolatuk talán legnagyobb titkát is: rendelésre érkezett Betti.  

Szilárd elképzelésem volt arról, hogy én milyen nőt akarok. Egy 170-175 cm magas, 16-21 éves, nyúlánk, hosszú felkar, hosszú comb, szőke hajú és szeresse a tűsarkút 

– kezdte a VV győztes Friderikusznak, aki teljesen megütközött a nem mindennapi történten.

Kiderült, a rendelést testvérének, Tibornak adta le, akinek adott húszezer forintot is és arra kérte, mire ő hazaér, legyen otthon a lány. Így is lett, az odaadó testvér saját párjának egy barátnőjét húzta be a csőbe – vagy éppen nem, ezt döntse el mindenki maga. Az első találkozás pedig olyan remekül sikerült, hogy 20 perccel megismerkedésük után már az is megtörtént, aminek meg kell egy férfi és egy nő között.

Szeretek nőt csinálni a nőből

– tette hozzá mosolyogva.

Megrökönyödtünk, ledöbbentünk, nevettünk és köszönjük, de egy időre megint éppen elég volt Alekoszból ennyi!

Jövő héten Gyurcsány Ferenc 24 órájába kukkanthatunk bele. Már most izgulunk, milyen megdöbbentő részletekkel szolgál majd az az adás...!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?