SZTÁRDZSÚSZ

„Ész is kell, nem csak békaláb” – Alekosz visszaszólt Risztov Évának

Folytatódik a háború, igaz, nem a medencében, hanem a közösségi médiában.
  • Szerző: Doris

Ahogy arról a kedden beszámolt, a 2012-es londoni olimpia aranyérmese, Risztov Éva a Retró Rádió meghívott műsorvezetőjeként igencsak érdekes kontextusban említette meg Alekosz nevét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Ész is kell, nem csak békaláb" – Alekosz visszaszólt Risztov Évának

Fotó: Facebook

Történt ugyanis, hogy éppen arról beszélgettek, hogy ki vásárolt már azért egy terméket, mert rajongott a hírességért, aki reklámozta azt. A témához hozzászólt egy telefonáló, aki elmesélte, hogy Németországban vásárolt már parfümöt azért, mert kedvencéről, a Modern Talkinggal világsikereket elért Dieter Bohlenről kapta a nevét.

Risztov Éva ezután úgy fogalmazott, hogy ő bizony sosem adna pénzt semmiért, ami Dieter nevét viseli,majd közölte, hogy a Bohlen éppen annyira ciki, mint idehaza Alekosz.

Fotó: Szabolcs László / Ripost

Nos, Alekosz válaszára sem kellett sokat várni, egészen pontosan csak egyetlen napot, huszonnégy órácskát.

„Amire Risztov Éva vágyik, vagyis az országos ismertség, ahhoz ész is kell, nem csak békaláb. Megtisztelő, hogy a médiakarrierhez épp engem választott, de én egy bizonyos szint fölött, nem igen adnám a nevem egy bizonyos szint alá. Értelmiségi sztárként szakmaiatlannak tartom az effajta nyilvános méltatlankodásokat, ebből is látszik, nem egy ligában sportolunk” – fogalmazott Alekosz.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?