SZTÁRDZSÚSZ

Nagyon durván nekimentek Alekosznak, tényleg guminő kell neki?

A görög származású valóságshow-hős nőnapi üzenete alaposan kiverte a biztosítékot!
címkék:
  • Szerző: Doris

Nem várt vihart kavart a neten Alekosz nőnapi üzenete, amiben kerek perec kijelentette, hogy nem hisz a szebbik nem képviselőiben, felszínesnek tartja őket.

Nagyon durván nekimentek Alekosznak, tényleg guminő kell neki?

Saját lábukon állnak, tanulnak, étterembe járnak. A férfival való együvé tartozást nem ismerik. Egy szombat reggeli bundás kenyér elkészítését parancsnak veszik. Visszautasítja azt. A Kádár-rendszerben voltak vasárnapi rántott húsok, húslevesek, családi összejövetelek. Gondoskodás! Ma meg csak díler és BMW van. Magamutogatás” – írta a görög származású reality-hős március 8-án a Facebookon, és bár a bejegyzést azóta törölte (talán jobb belátásra tért?), sorai hihetetlen indulatokat váltottak ki a világhálón.

Csak úgy záporoztak azok a kommentek, amelyek szerint Alekosz egyszerűen rossz helyen keresi az álomnőt, ő ugyanis meg sem érdemli a jó csajokat.

„Alekosz, szerintem rossz helyeken keresel párt, nőt magadnak. Igen, változik a világ, de ez így van rendjén. Mindig voltak ilyen, amolyan nők, de te mindig olyan lányok után mész, ami nem a te mércéd.”

„Szerintem ezt magadnak köszönheted, mivel kihasználjátok a nőket.”

„Őszintén szólva, ha egyedüli pasi lenne, én akkor sem tudnék vele együtt mutatkozni, annyira szégyen.”

„Neked guminő való.”

Ilyen és ehhez hasonló hozzászólások árasztották el a közösségi oldalakat, Alekosz posztja után. Nos, az természetesen szubjektív, hogy melyik férfi szégyen és melyik nem, de Alekosz nőnapi bejegyzése kissé valóban érthetetlen, hiszen eddig úgy tudtuk, boldog párkapcsolatban él.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?